Forum Discussion

MakeThingsRight's avatar
11 months ago

Karty z klubu / magazynu SBC powodują wyrzucenie z UT

Istnieje duża grupa kart, które powodują wyrzucenie mnie z UT (ultimate team) za każdym razem, gdy wybieram je do SBC / składu. Czy ktoś zmagał się z tym problemem? Jestem w punkcie, w którym nie mogę stworzyć składu z 4 graczami z BWSL, ponieważ wszystkie moje karty powodują awarię kreatora składu. Dzieje się tak zarówno w grze, jak i w aplikacji internetowej (screen poniżej).

4 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    11 months ago

Hej @MakeThingsRight 

Dzięki za Twój post. Czy jesteś w stanie określić jaka grupa kart powoduje problemy - czy tak się dzieje w przypadku duplikatów kart, czy zupełnie randomowo?

• Cześć,
    zdecydowana większość problematycznych kart pochodzi z magazynu WBS - są to karty duplikaty, które na ten moment nie jestem w żaden sposób wykorzystać.
    Magazyn WBS w samej grze jest dla mnie całkowicie niedostępny - bez względu na wykorzystany filtr (czy dowolny, czy po danym kraju, czy po danej lidze) mimo informacji w dolnej części ekranu "30/100" dostaję informację o braku kart. Magazyn ów jest dla mnie dostępny jedynie z przeglądarkowej wersji gry - WebApp, gdzie próbując dodać po kolei każdą z kart jestem w stanie dokładnie określić, które karty na ten moment są zepsute. Tutaj chciałbym zauważyć, że problem dotyczy takich kart jak chociażby Ake czy Parejo - są to karty o wysokim OVR, co znacząco wpływa na moją możliwość realizacji wyzwań WBS.
    Mniejsza, jednak nadal występująca grupa kart, to karty, które duplikatami nie są - dodanie ich do składu kończy się błędem załączonym w pierwotnym komentarzu. Podobnie jak w powyższym przypadku, wstawanie kart "jedna po drugiej" i zapisywanie składu pozwala na dokładne ustalenie, które karty są problematyczne dla systemu. Dodatkowo usuwanie składu, albo umieszczanie kart w innym, nie powoduje innego rezultatu aniżeli brak możliwości załączenia wskazanego zawodnika do składu.
    Z góry dziękuję za pomoc!

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    11 months ago

Obecnie nasze dochodzenie w sprawie problemów z wykorzystaniem duplikatów kart jest już w toku. Jeśli pojawią się dodatkowe informacje damy znać.

• Jeśli chcecie sprawdzić informacje na temat nadchodzących aktualizacji gry i poprawek, nad którymi pracuje nasz zespół, sprawdźcie EA SPORTS FC Tracker.

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,645 PostsLatest Activity: 2 days ago