Forum Discussion

LangerGKS's avatar
LangerGKS
Newcomer
13 days ago
Solved

KOD DO FC25 ZOSTAŁ ZREALIZOWANY.

KOD DO FC25 ZOSTAŁ ZREALIZOWANY. Kupiłem PS5 natomiast FC25 w październiku brałem na płycie pod konsole PS4. Chcąc pobrać wersję DIGITAL na PS5 wprowadziłem kod z pudełka, wyskoczyła informacja, że kod został wykorzystamy. Miał ktoś podobny problem ?

• Hej LangerGKS 

jeśli w przeszłości kod był już zrealizowany przez Ciebie nie ma konieczności wprowadzania go ponownie. Dowiedź się więcej Jak pobierać swoje gry i dodatki z PlayStation Store.

Przełączanie między wersjami PS5 i PS4 na konsoli PS5

Jeśli masz wersje tej samej gry na PS4 i PS5, możesz przełączać się między nimi:

1. Na ekranie głównym gier przejdź do Biblioteki gier
    2. Zaznacz grę i naciśnij przycisk  X.
    3. Wybierz [...] , aby wyświetlić opcje. 
    4. Wybierz wersję gry, którą chcesz pobrać lub zagrać.

Jeśli nie masz pewności, jaką wersję gry widzisz na tym ekranie:

• W przypadku wersji PS4 w górnej części ekranu obok tytułu gry wyświetla się PS4.
    • W przypadku wersji na PS5 wyświetlana jest tylko nazwa gry.

1 Reply

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    12 days ago

Hej LangerGKS 

jeśli w przeszłości kod był już zrealizowany przez Ciebie nie ma konieczności wprowadzania go ponownie. Dowiedź się więcej Jak pobierać swoje gry i dodatki z PlayStation Store.

Przełączanie między wersjami PS5 i PS4 na konsoli PS5

Jeśli masz wersje tej samej gry na PS4 i PS5, możesz przełączać się między nimi:

1. Na ekranie głównym gier przejdź do Biblioteki gier
    2. Zaznacz grę i naciśnij przycisk  X.
    3. Wybierz [...] , aby wyświetlić opcje. 
    4. Wybierz wersję gry, którą chcesz pobrać lub zagrać.

Jeśli nie masz pewności, jaką wersję gry widzisz na tym ekranie:

• W przypadku wersji PS4 w górnej części ekranu obok tytułu gry wyświetla się PS4.
    • W przypadku wersji na PS5 wyświetlana jest tylko nazwa gry.

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,372 PostsLatest Activity: 7 minutes ago