Forum Discussion

Miks0n123's avatar
5 months ago
Solved

migający ekran fc25

Po zainstalowaniu fc 25, uruchomieniu gry i rozegraniu trzech meczy, wyskoczył mi komunikat, że mam nieaktualne sterowniki. Po pobraniu nowych fc mi padła. Po przejściu pierwszego ekranu z ustawieniami, ekran zaczyna skakać w różnych kolorach. przywróciłem ustawienia graficzne karty, wyczyściłem ciastka w ea i dalej to samo. miał ktoś podobnie?

• Hej @Adik501 

Jeśli problem pojawia się już w menu głównym gry, usuń plik ustawień osobistych, który wybierasz zaraz po uruchomieniu gry. 

7 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    5 months ago

Hej @Miks0n123 

Po pobraniu aktualnych sterowników, uruchom grę i na start usuń poprzednie Ustawienia osobiste. Tworząc nowe ustawiennia nie zmieniaj nazwy tego plik.

• Właśnie teraz mam ten sam problem tylko zaraz po zalogowaniu nic nie widzę i nawet mnie mogę wejść w ustawienia. Jak rozwiązałeś swoj problem?

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    3 months ago

Hej @Adik501 

Jeśli problem pojawia się już w menu głównym gry, usuń plik ustawień osobistych, który wybierasz zaraz po uruchomieniu gry. 

• Cześć mam podobny problem, po wybraniu moich ustawień Seli ekran miga  a w tle jest głos ea sport its in game, niby coś klikam ale ekran miga i nic nie widac. Pisałeś, żeby usunąć plik ustawień osobistych, gdzie to się robi i czy jak to zrobię nie usunie mi całego klubu ultimate team?

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    3 months ago

Hej @dselig18 

Plik ustawień osobistych jest to pierwszy plik, który wybierasz zaraz po uruchomieniu gry. 

Jego usunięcie nie spowodowuje usunięcia żadnych postępów. 

• @EA_Kuba Cześć Mam ten sam problem z migającymi swiatlami i gdy juz mialem usuwac plik ustawien osobistych to pojawil sie komunikat ze postepy zostana utracone. A pisaliście ze to nie usuwa. Co w takim razie zrobic?
  • EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    8 days ago

@Bt2148v3 usuwając plik Ustawienia osobiste 1 utracisz postępy w grach treningowych i niestandardową konfigurację sterowania. Nie wpłynie to na UT i Karierę.

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,129 PostsLatest Activity: 14 hours ago