Forum Discussion

Tymm3k's avatar
8 months ago
Solved

MYSZKA PODCZAS GRANIA NA PADZIE

Czesc, po wlaczeniu gry caly czas mam myszke mimo grania na padzie, myszka ingeruje we wszystko klika, przelacza a uniemozliwia granie w Rivals, sprzet jest sprawny, zostal sprawdzony manualnie i praktycznie w innych tytułach.

• Również miałem taki problem mianowicie pad działał w menu oraz squad battles, a w rivals czy momentach już nie.

Rozwiązanie problemu:

Podczas uruchamiania gry gdy mamy okno wyboru wczytania profilu należy wybrać profil za pomocą pada, a nie klawiatury czy myszki.

Pozdrawiam 🙂

3 Replies

• Również miałem taki problem mianowicie pad działał w menu oraz squad battles, a w rivals czy momentach już nie.

Rozwiązanie problemu:

Podczas uruchamiania gry gdy mamy okno wyboru wczytania profilu należy wybrać profil za pomocą pada, a nie klawiatury czy myszki.

Pozdrawiam 🙂

• @EA_Kuba Dobra Kuba ustaw moje jako odpowiedź (jeszcze nie miałem takiego zaszczytu) i lecimy dalej, wspólnie naprawimy te EA!

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,438 PostsLatest Activity: 4 hours ago