Forum Discussion

Tymm3k's avatar
11 months ago
Solved

MYSZKA PODCZAS GRANIA NA PADZIE

Czesc, po wlaczeniu gry caly czas mam myszke mimo grania na padzie, myszka ingeruje we wszystko klika, przelacza a uniemozliwia granie w Rivals, sprzet jest sprawny, zostal sprawdzony manualnie i praktycznie w innych tytułach.

• Również miałem taki problem mianowicie pad działał w menu oraz squad battles, a w rivals czy momentach już nie.

Rozwiązanie problemu:

Podczas uruchamiania gry gdy mamy okno wyboru wczytania profilu należy wybrać profil za pomocą pada, a nie klawiatury czy myszki.

Pozdrawiam 🙂

3 Replies

• Również miałem taki problem mianowicie pad działał w menu oraz squad battles, a w rivals czy momentach już nie.

Rozwiązanie problemu:

Podczas uruchamiania gry gdy mamy okno wyboru wczytania profilu należy wybrać profil za pomocą pada, a nie klawiatury czy myszki.

Pozdrawiam 🙂

• @EA_Kuba Dobra Kuba ustaw moje jako odpowiedź (jeszcze nie miałem takiego zaszczytu) i lecimy dalej, wspólnie naprawimy te EA!

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,642 PostsLatest Activity: 14 hours ago