Forum Discussion
EA_Pulsar
Community Manager
1 year agoHej @97_Viva A czy próbowałeś już usunąć wcześniejszy folder z ustawieniami?
Folder znajduje się: C:\Użytkownicy\Nazwa_użytkownika\AppData\Local\EA SPORTS FC 25
(folder AppData jest folderem ukrytym)
- 1 year ago@EA_Pulsar Tak, w ustaiweniach panelu Nvidia mam ustawione aby preferowana częstotliwość odświeżania była pod kontrolą aplikacji. EA FC w pełnym ekranie ma 120HZ mam włączoną synchronizację pionową i mimo tego mam ponad 140fps lecz są spadki i to jest widoczne. W momencie kiedy to działało miałem stabilne 120 i grę bez zacięć
- 1 year ago@EA_Pulsar Przy tych ustawieniach w innych produkcjach dzięki synchronizacji z Nvidia panel fps są blokowane na poziomie odswiezania. W EA FC nie blokuje ani przy synchoronizacji z gry ani przy synchronizacji z panelu. Odinstalowałem grę usunąłem pliki i nic
- 1 year ago@EA_Pulsar Widzę, że częstotliwość faktycznie się zmienia na 120 lecz synchronizacja nie działa
Featured Places
FC 25 Problemy techniczne
Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 3 days agoCommunity Highlights
- Wojtula_217 months agoNew Novice
- EA_Kalina1 year ago
Community Manager
- EA_Kalina2 years ago
Community Manager