Forum Discussion
@UNLUCKYo0o A czy w twoim przypadku, zmiana rozdzielczości, lub jakichkolwiek innych ustawień wpływa na synchronizację?
Czy używasz do konfiguracji ustawień innego oprogramowania, np, GeForce Experience?
@EA_Pulsar napisał/a:@UNLUCKYo0o A czy w twoim przypadku, zmiana rozdzielczości, lub jakichkolwiek innych ustawień wpływa na synchronizację?
Czy używasz do konfiguracji ustawień innego oprogramowania, np, GeForce Experience?
Powiem tak, na początku gra bez jakichkolwiek zmian chodziła dobrze , później zaczęły się duże opóźnienia. Zrobiłem ustawienie w panelu NVidia jak jest opisane tutaj na forum i pomogło , lecz po tygodniu znowu miałem to samo. I teraz przez ostatnie dwa tygodnie praktycznie nie da się grać przez te opóźnienie w grze mimo małego pingu i dużej ilości fps. Zmieniałem rozdzielczość, ustawienia w grze jak i w Nvidii ale nic aktualnie nie pomaga. Dlatego może Pan coś znajdzie w tym pliku co wysłałem.
- Helmansik881 year agoNew Rookie@UNLUCKYo0o Mam tak samo
- UNLUCKYo0o1 year agoNew Traveler@UNLUCKYo0o dodam tylko, ze dzisiaj odziwo okazalo sie , ze mam wylaczonego g-synca. Wlaczylem go i ? W rushu gra chodzi tak jak powinna a w rivalsach jest tak , ze 5 sec chodzi idealnie i nagle 3 min opoznienie, pozniej znow 5 sec idealnie i znow opoznienie i tak w kółko.
- 1 year ago
Też tak mam od 2 tyg i dalej nic nie naprawili.Ustawienia nic nie dają to problem ze strony ea i nic się nie da z tym zrobić .Mam kompa z nasa i gra mi chodzi jak *.Mają nas gdzieś pecetowców i tyle.Zero odp kiedy to naprawią a na forach aż huczy że na pc nie da się grać.Śmiechu warte....
Featured Places
FC 25 Problemy techniczne
Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 3 days agoCommunity Highlights
- Wojtula_217 months agoNew Novice
- EA_Kalina1 year ago
Community Manager
- EA_Kalina2 years ago
Community Manager