Forum Discussion

Slasher7600's avatar
1 year ago

Nie działający pad w Rivals.

Siema. Gram na PC, pad nie działa poprawnie, gdy odpalam Divison Rivals. W squad battles i innych trybach działa wszystko ok. Próbowałem tej opcji ze steamem, ale nie działa. Mam kupionego EA Plus i gramy w 10h przedpremierowo. Niech ktoś mi pomoże, bo juz naprawde męczę się z tym od 3 dni.

9 Replies

Replies have been turned off for this discussion
  • @Slasher7600 Czy ktoś już posiada rozwiązanie tego problemu? To żart by w grze o takiej cenie nie działały podstawowe funkcje
  • 1219833e3b5f698b's avatar
    1219833e3b5f698b
    Seasoned Newcomer
    1 year ago
    @KRlSE024 Dokładnie Człowiek płaci za Coś co nie działa no masakra jakaś ja mam tak że jak gram w division rivals to piłkarz mi Stoi na boisku i nie chce się ruszyć a rywal pakuje mi bramki niech to naprawią bo to nie sprawiedliwe
  • RikiHuK's avatar
    RikiHuK
    1 year ago

Również miałem taki problem mianowicie pad działał w menu oraz squad battles, a w rivals czy momentach już nie.

Rozwiązanie problemu:

Podczas uruchamiania gry gdy mamy okno wyboru wczytania profilu należy wybrać profil za pomocą pada, a nie klawiatury czy myszki.

Pozdrawiam 🙂

• Siema ja robie tak cały czas że wchodze padem, a i tak mi nie działa ☹️. Wiesz może cos jeszcze?

• I jak naprawiłeś bo ja też tak mam w ea fc 25 i potrzebuje pomocy z YouTube nic nie działa 

• kobiela1's avatar
    kobiela1
    Seasoned Newcomer
    3 months ago

nowa ea fc i ten sam problem i nie da się go rozwiązać

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 months ago

Hej kobiela1​ 

Jeśli w Twojej grze EA FC 26 pojawia się problem z działaniem kontrolera, proszę załóż nowy wątek na forum we własciwej kategorii, lub dołącz do istniejącego. 

Ten wątek zamykam z racji zasad forum odnośnie odkopywania wątków.  

Featured Places

Node avatar for FC 25 Problemy techniczne

FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 3 hours ago
1,704 Posts