Forum Discussion

Matr0NiX's avatar
Matr0NiX
Seasoned Newcomer
6 months ago

Nie działający tryb "Division Rivals". (PS5)

Gdy wchodzę na mecz division rivals i mecz sięjuż zacznie gra zacina się na około 15 sekund i po wyświetleniu składó lub ich pominięciu wyskakuje komunikat: "Utracono połoczenie z przeciwnikiem wygrany zostanie wyłoniony na podstawie raportu meczowego", ablo po wejsciu  na mecz wyświetla się czarny ekran i po około pietnastu lub dziesięciu sekudach wyświetla się na ułamek sekundy boisko z piłkarzami na środku i z sędzią potem znowu jest czarny ekran i gra się tym miejscu zacina. Po ponownym wejściu do trybu "Ultimate Team" wyświetla się komunikat, że opuściłem mecz. Próbowałem wiele razy ponownie zagrać w tryb Rivals w ulitamte team, ale nadal mi nie działało. Raz na jakiś czas mecz się odpalił, ale potem dalej nie działało. Sprawdzałałęm połączenie z internetem i było dobre. Inne gry też mi działały. Mój ping przed meczem był dobry. Wynosił on 18 więc to nie wina pingu. Próbowałem także pozmieniać trochę w ustawieniach matchmaking'u, ale to też nic nie dało. Potrzebuje szybkiej odpowiedzi na moje pytanie. Jak mam to naprawic? 

[Moved to FC 25 PL  - CM]

7 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    6 months ago

Hej Matr0NiX 

Usuń z poziomu gry uszkodzone pliki (w tym aktualizacje składów i Ustawienia osobiste). Dodatkowo przetestuj działanie DR z nowym składem (aktywuj nowy skład, do którego utworzenia początkowo nie wprowadzaj zawodników z poprzedniego składu czy też kart EVO.)

• Matr0NiX's avatar
    Matr0NiX
    Seasoned Newcomer
    3 months ago

Zrobiłem to i nic to nie dało. Tylko kilka razy udało się zagrać. Zostało dodanych wiele aktualizacji przez ten czas i żadna tego nie naprawiła. Co mam zrobić, aby tryb "Division Rivals" zaczął mi działać. Proszę o jak najszybszą pomoc w sprawie tego tematu.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 months ago

Przetestuj czy na tej samej konsoli, ale z poziomu innego konta PSN obserwujesz ten sam problem.

• Matr0NiX's avatar
    Matr0NiX
    Seasoned Newcomer
    10 days ago

EA_Kalina​ 

Przepraszam, że tak długo nie odpisywałem. Wracając do tematu nie mogę tego zrobić, ponieważ aby mieć możliwość grania online na PlayStation trzeba zapłacić za "PS Plus", ale i tak by to raczej nic nie zmieniło bo pisałem wcześniej, że ten problem nie jest przez moją konsolę itp. Proszę o kolejny pomysł jak można to naprawić.

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,631 PostsLatest Activity: 11 hours ago