Nie działający tryb "Division Rivals". (PS5)
Gdy wchodzę na mecz division rivals i mecz sięjuż zacznie gra zacina się na około 15 sekund i po wyświetleniu składó lub ich pominięciu wyskakuje komunikat: "Utracono połoczenie z przeciwnikiem wygrany zostanie wyłoniony na podstawie raportu meczowego", ablo po wejsciu na mecz wyświetla się czarny ekran i po około pietnastu lub dziesięciu sekudach wyświetla się na ułamek sekundy boisko z piłkarzami na środku i z sędzią potem znowu jest czarny ekran i gra się tym miejscu zacina. Po ponownym wejściu do trybu "Ultimate Team" wyświetla się komunikat, że opuściłem mecz. Próbowałem wiele razy ponownie zagrać w tryb Rivals w ulitamte team, ale nadal mi nie działało. Raz na jakiś czas mecz się odpalił, ale potem dalej nie działało. Sprawdzałałęm połączenie z internetem i było dobre. Inne gry też mi działały. Mój ping przed meczem był dobry. Wynosił on 18 więc to nie wina pingu. Próbowałem także pozmieniać trochę w ustawieniach matchmaking'u, ale to też nic nie dało. Potrzebuje szybkiej odpowiedzi na moje pytanie. Jak mam to naprawic?
[Moved to FC 25 PL - CM]