Forum Discussion
12 Replies
- EA_Kalina7 days ago
Community Manager
Hej MIKOLAJWIDZEW
W takiej sytuacji warto zacząć od wyczyszczenia uszkodzonych plików gry. Następnie wyłącz konsolę i odłącz ją od zasilania na 3 min. W tym samym czasie zrestartuj router.
Daj znać jak poszło.
- StatelySmile4206 days agoNew Novice
Mam ten sam problem ,usunelem pliki nic nie dalo
- JotecOne5 days agoRising Rookie
Też nie mogę się połączyć z serwerami na xbox series x
W fc24 mogę. Inne gry działają normalnie
Wogole nie mogę się połączyć z serwerami ea na innych grach też np nhl25
- EA_Pulsar4 days ago
Community Manager
Jeśli problem nadal występuje dajcie znać kto jest waszym dostawcą internetu i czy łączycie się poprzez kable czy Wi-fi.
Warto też upewnić się czy nie ma aktualnie problemów z lokalną siecią. Można o to zapytać dostawcę internetu.Dodatkowe kroki znajdzecie na naszej stronie.
- JotecOne4 days agoRising Rookie
Pisałem że inne gry działają które wymagają podłączenia do serwerów np Activision. Internet po kablu od play, wcześniej upc. Wczoraj z internetem było wszystko ok. Odinstalowałem nawet i zainstalowalem fc25. Resetowałem konsolę i router. Na moje oko to coś pomiędzy kontem ea a kontem xbox, chociaż widnieje u mnie na koncie ea że są powiązane. Może jeszcze coś być ze zmianą nazwy użytkownika na koncie ea bo zmieniałem, ale teraz to ja już jestem chyba ea help🤔
Sprawdzałem przed chwilą. Dalej mam serwery ea są niedostępne. Nie wiem co jest grane
- EA_Pulsar4 days ago
Community Manager
Nawet jeśli inne gry łączą się online polecam sprawdzić dodatkowo poniższe kroki. Sprawdź czy zmiana DNS pomoże w tym przypadku.
1.) Wyloguj się i ponownie zaloguj na swoje konto Xbox.
2.) Wyłącz konsolę i odłącz ją na min 2 minuty. Pomoże to wyczyścić pamięć podręczną systemu i pamięć podręczną sieci na konsoli.
3.) Zrestartuj modem i router w domu.
4.) Upewnij się, że data i godzina odpowiadają Twojemu czasowi lokalnemu: Przewodnik (naciśnij przycisk Xbox) i przejdź do „Profil i system” i wybierz „Ustawienia”. W ustawieniach przejdź do „Czas”
5.) Ustawienie DNS zgodnie ze standardem Google może również pomóc.
Otwórz przewodnik, naciskając przycisk Xbox na kontrolerze. Wybierz pozycję Profil i system > Ustawienia > Ogólne > Ustawienia sieciowe. Wybierz Ustawienia zaawansowane z opcji ekranu Sieć. Wybierz ustawienia DNS. Wybierz Ręcznie. Wprowadź ustawienia DNS. Wpisz 8.8.8.8 jako podstawowy i 8.8.4.4 jako dodatkowy DNS. Po zakończeniu spróbuj ponownie załadować i przetestować grę. Daj nam znać w przypadku dalszych problemów.
Już działa. Usunąłem najpierw inne konta powiązane z ea bo takie miałem zostawilem tylko swoje. Zrestartowałem router chociaż to robiłem wcześniej . Wylogowałem i zalogowałem z xboxa. Włączyłem grę i zadziałało
About FC 25 Problemy techniczne
Community Highlights
- EA_Kalina7 months ago
Community Manager
Recent Discussions
- 39 minutes ago
- 8 hours ago
- 8 hours ago