Forum Discussion
Mam ten sam problem przez miesiac normalnie gralem w gre jednak od wczoraj nie moge jej odpalic. Ekran ladowania włacza sie na chwilę po czym odpala się ea app.Weryfikacja plików nic nie dala ale pokazuje ze 3 są uszkodzone. BŁAGAM O POMOC
Jeśli opisany przez Ciebie problem pojawia się nadal sprawdź proszę rozwiązanie zaproponowane w tym wątku.
- 4 months agoWątki srątki, przyszła dzisiaj aktualizacja mam dzień wolny chce sobie zagrać i oczywiście ekran ładowania i wywala do głównego ekranu aplikacji EA, no żart jakiś a wszystko mam zaktualizowane, NAPRAWCIE TO!!!!
- EA_Kuba4 months ago
Community Manager
Hej @Jazgar123
Przykro mi z powodu pojawiającego się problemu.
Sprawdź proszę czy gra uruchomi się jeśli uruchomisz aplikację EA app oraz samą grę jako administrator.
Alternatywnie spróbuj uruchomić ją z poziomu nowego konta administratora.
Zarządzanie kontami użytkowników w systemie Windows - Pomoc techniczna firmy Microsoft
- 4 months ago
Odpalić się odpaliła w końcu, udało się ale mam takie speed lagi w samej grze że aż się odechciewa, mam wszystko ustawione na wysokiej wydajności w Laptopie ale mimo wszystko dalej tnie, nie jest to wina mojego sprzętu ale waszej optymalizacji gry która nie istnieje... Czas kupić w końcu konsole chyba tylko szkoda pieniędzy na ten wasz cudowny "tytuł" na PC.
About FC 25 Problemy techniczne
Recent Discussions
- 17 hours ago
- 2 days ago