Forum Discussion

KurczakCarry0's avatar
KurczakCarry0
Rising Newcomer
18 days ago

Nie zaliczenie wygranych w FC

Dzisiaj grając FC w pierwszym meczu przeciwnik opuścił spotkanie przed dogrywką przy wyniku 5:5, co gra uznała za moją porażkę. Kilka gier później mecz zakończył się moją wygraną 5:2. Po zakończeniu meczu bardzo długo wczytywało mnie do lobby gdzie okazało się że ten mecz również został uznany jako moja porażka. Czy mogę się jakoś ubiegać o rekompensatę do ea?

2 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    17 days ago

Odśwież połaczenie internetowe, ponieważ zbyt długi czas w przesłaniu danych może świadczyć o zbyt wysokiej różnicy między najlepszym a najgorszym pingiem.

Na start zrestartuj router a jeśli sytuacja się utrzyma zajrzyj do naszego poradnika Jak polepszyć połączenie w EA SPORTS FC™.

• KurczakCarry0's avatar
    KurczakCarry0
    Rising Newcomer
    17 days ago

Moje połączenie nie zostało przerwane, normalnie wróciłem do lobby jak zawsze po meczu, ale zamiast zwycięstwa bilans pokazywał że przegrałem. Moim zdaniem jest to błąd gry a nie wina połączenia.

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,509 PostsLatest Activity: 3 hours ago