Forum Discussion

KurczakCarry0's avatar
KurczakCarry0
Rising Newcomer
3 months ago

Nie zaliczenie wygranych w FC

Dzisiaj grając FC w pierwszym meczu przeciwnik opuścił spotkanie przed dogrywką przy wyniku 5:5, co gra uznała za moją porażkę. Kilka gier później mecz zakończył się moją wygraną 5:2. Po zakończeniu meczu bardzo długo wczytywało mnie do lobby gdzie okazało się że ten mecz również został uznany jako moja porażka. Czy mogę się jakoś ubiegać o rekompensatę do ea?

2 Replies

• KurczakCarry0's avatar
    KurczakCarry0
    Rising Newcomer
    3 months ago

Moje połączenie nie zostało przerwane, normalnie wróciłem do lobby jak zawsze po meczu, ale zamiast zwycięstwa bilans pokazywał że przegrałem. Moim zdaniem jest to błąd gry a nie wina połączenia.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 months ago

Odśwież połaczenie internetowe, ponieważ zbyt długi czas w przesłaniu danych może świadczyć o zbyt wysokiej różnicy między najlepszym a najgorszym pingiem.

Na start zrestartuj router a jeśli sytuacja się utrzyma zajrzyj do naszego poradnika Jak polepszyć połączenie w EA SPORTS FC™.

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,639 PostsLatest Activity: 15 hours ago