Forum Discussion

TeenWolf12's avatar
TeenWolf12
Rising Newcomer
6 days ago
Solved

Niesłuszny ban w FC Ultimate Team

Hej, w niedziele wieczorem dostałem maila że moje konto zostało zablokowane przez rzekome dystrybuowanie monet w grze, co jest niezgodne z regulaminem. Oczywiście nic takiego nie miało miejsca, jedynie w niedziele trochę bardziej intensywnie handlowałem na rynku transferowym, kupiłem kilkadziesiąt TOTW i kilka legend pod zarobek. 

Nie dostałem żadnego ostrzeżenia ani softbana po prostu od razu zdjęli mi konto. Napisałem 3 odwołania (!) by jeszcze raz przedstawiono mi dowody na łamanie regulaminu i żeby to sprawdzili dokładnie jeszcze raz bo handluje tak od premiery gry i żeby oczywiście zdjęli tego bana bo jest niesłuszny. Dostałem wiadomości że oni dokładnie jeszcze raz wszystko sprawdzili i że zdania nie zmienią. Co ja mogę zrobić?

Liczę na waszą aktywność. Pozdrawiam

• Hej TeenWolf12​ 

Tu na forum nie jesteśmy w stanie sprawdzić twojego konta aby potwierdzić co dokładnie się stało? Rozumiem, że wysłałeś już odwołanie do zespołu zajmującego się weryfikacją blokady i zawieszenia. Status zgłoszenia możesz zawsze śledzić na stronie https://help.ea.com/en/help-my-cases/  

Za każdym razem niezależny zespół zweryfikuje historię twojego konta, nawet jeśli otrzymasz podobną odpowiedź. 

Jeśli uważasz, że Twoja sytuacja jest wynikiem nieporozumienia i posiadasz dodatkowe informacje, które nie zostały podane we wcześniejszych odwołaniach, wykonaj kroki opisane tutaj, aby skontaktować się z naszym zespołem odpowiedzialnym za pilnowanie przestrzegania Regulaminu EA. 

2 Replies

• TeenWolf12's avatar
    TeenWolf12
    Rising Newcomer
    5 days ago

Tak pisałem odwołanie trzy krotnie, jednakże ani razu nie zostało mi wytłumaczone za co dostałem blokadę, jedynie w mailu początkowym informacje że nielegalne jest sprzedawanie, kupowanie i dystrybuowanie monet (nic z wymienionych nie popełniłem) EA Help odpowiada bardzo zdawkowo i bez tłumaczeń jedynie że utrzymują swoją decyzje. Nie wiem co mogę więcej zrobić. POMOCY!

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    5 days ago

Hej TeenWolf12​ 

Tu na forum nie jesteśmy w stanie sprawdzić twojego konta aby potwierdzić co dokładnie się stało? Rozumiem, że wysłałeś już odwołanie do zespołu zajmującego się weryfikacją blokady i zawieszenia. Status zgłoszenia możesz zawsze śledzić na stronie https://help.ea.com/en/help-my-cases/  

Za każdym razem niezależny zespół zweryfikuje historię twojego konta, nawet jeśli otrzymasz podobną odpowiedź. 

Jeśli uważasz, że Twoja sytuacja jest wynikiem nieporozumienia i posiadasz dodatkowe informacje, które nie zostały podane we wcześniejszych odwołaniach, wykonaj kroki opisane tutaj, aby skontaktować się z naszym zespołem odpowiedzialnym za pilnowanie przestrzegania Regulaminu EA. 

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,417 PostsLatest Activity: 5 hours ago