Forum Discussion

Pepla13's avatar
Pepla13
Seasoned Novice
8 months ago

Odpalenie gierki

przejdź na pełną wersje gry

Gdy włączam fc 25 wszystko ładuje się normlanie do czas u aż się odpali i mam tam tylko: wiadomości o fc, kluby, szybki mecz, naucz sie grac i pzejdz na pelna wersje. Z tym ze ja mam pelna wersje XD wszystko zdarzylo sie w sobote a jeszcze w piatek grałem normlanie. Czasami wyskoczy błąd w ktorym jest ze moje konto nie moze korzystac z uslug sieciowych lub tez ze serwery ea sa niedostepne. Pls help bo nie moge grac w gierke

24 Replies

• Pepla13's avatar
    Pepla13
    Seasoned Novice
    8 months ago
    @b95c906028326406 Napisałem, już 10 maili, w kazdym to samo ze mam podac swoje dane, opdisujac im na te 10 maili na ani jednego nie odstalem odpowiedzi wiec spoko. Szczerze nie chce mi sie juz nad tym męczyć, nie mowie fajnie by było pograc w gre za 400 zl, ale kochany support na mailu itd nie ma chęci odpisywać na wiadomości. A odwołując sie do strony "ea pomoc" ta strona jest tak bezsensownie zrobiona, że to jest szok XD Milion tematow, ale jak chcesz na jakis konkretny porozmawiac to nie ma mozliwosci, jest tylko albo zajrzyj na forum albo wchodzisz na stronke z jakimis rozwiazanami ktore i tak nie pomagaja. Kontakt przez support wydaje mi sie ze EA ma najgorszy ze wszystkich, nie mozna pisac maili bo nie odpisuja, na czacie na zywo w 90% nie moga niz zrobic badz w kolko pisza to samo (ze to błąd lub że naprawiają cos), nie ma mozliwosci kontaktu. Nie polecam.
  • EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    7 months ago

Prosiłabym Was o sprawdzenie, czy wraz z aktualizacją gry nastąpiła zmiana menu w grze.

Przed uruchomieniem FC 25, proszę wykonajcie weryfikację plików gry:

- EA app: użyj funkcji NAPRAW

- Steam:  sprawdź spójność plików gry

Jeśli gra była kupiona poprzez Steam, sprawdźcie czy zawartość pojawi się po skorzystaniu z linku poniżej: 

https://store.steampowered.com/account/claimentitlements 

@Pepla13 Dziękuję Ci serdecznie za wszystkie wysiłki, które włożyłeś w tę sprawę. Z naszej strony wciąż uważnie przyglądamy się temu problemowi. Chciałbym Cię zapewnić, że mimo iż odpowiadam w tym wątku, zapoznaliśmy się również z treścią Twojego innego wpisu dotyczącego tematu Przejdź na pełną wersję gry - Pc-(Steam).

• Pepla13's avatar
    Pepla13
    Seasoned Novice
    7 months ago
    @EA_Kalina Jeśli wrócę do domu to przetestuje, a po wejściu w link wyskakuje błąd „ nie masz już żadnej zawartości do pobrania”
  • Pepla13's avatar
    Pepla13
    Seasoned Novice
    7 months ago
    @EA_Kalina noo niestety po zrobieniu spójności plików, aktualizacji Fify dalej nie mam możliwości grania w tryb ultimate team. Cały czas ten samo błąd.

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,642 PostsLatest Activity: 14 hours ago