Forum Discussion

adrek11's avatar
9 months ago

Odzyskanie skradzionych kart i monet w FC 25

Czy ktoś z tej firmy może w końcu ruszyć dupe za przeproszeniem. Ktoś włamał mi się na konto ale dzięki pomocy je odzyskałem. Straciłem ponad 500k monet i karty wymienne też o sporej wartości. Przy odzyskiwaniu konta pan zapewnił mnie że odzyskam rzeczy w przeciągu 10dni. Pracownik EA miał przez ten czas wysłać maila do mnie. Sprawa była założona 6 listopada dziś jest 20 listopada i zero odzewu ani pomocy ze strony EA! TO JEST ŻENADA, jak można tak traktować klienta. Zapis kawałka rozmowy na chat:

AkshayK: Dziękuję. Mam dla Pana/Pani dobrą wiadomość. Przekażę Pańskie/Pani Sprawa naszemu odpowiedniemu zespołowi, a nasz zespół pomoże Panu/Pani odzyskać zawartość. Czy możemy tak zrobić?
 adrian: Tak
 adrian: Ile taka czynność bedzie trwała i czy ja mogę dziś sobie grać ?
 AkshayK: Cel eskalacji Sprawa polega na tym, że może Pan/Pani odzyskać zawartość i dołożę wszelkich starań, aby pomóc w rozwiązaniu problemu.
 AkshayK: Zajmie to do 10 dni.

Miał ktoś taką sytuacje? Udało wam się odzyskać monety i karty ? EA Prosze o natychmiastową pomoc czekam już14dni a wy nawet nie raczycie odpisać! CHAMSTWO

2 Replies

• Witam pytanie odzyskałeś to co ci ukradli ja dziś mam podobną sytuację  zawinęli wszystko z konta i zastanawiam się jak sprawa wygląda. 

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,645 PostsLatest Activity: 2 hours ago