Forum Discussion
Cześć wszystkim, dzięki za Wasze odpowiedzi.
Jeśli opisany przez Was problem pojawia się nadal, sprawdźcie proszę czy problem będzie pojawiał się również na nowo utworzonym koncie administratora.
Tworzenie konta użytkownika lokalnego lub konta administratora w systemie Windows 10
Ponadto dodajcie również wyjątki do Waszej zapory sieciowej i programu antywirusowego.
Dodawanie wyjątku w usłudze Zabezpieczenia Windows - Pomoc techniczna firmy Microsoft
Dodawanie wyjątków i aktualizacja programów antywirusowych. - Answer HQ
Jeśli problem będzie pojawiał się nadal to prześlijcie nam informacje:
- Platforma z poziomu której uruchamiacie grę (Steam / EA app / Epic):
- Gra została dodana do konta w ramach subskrypcji, czy jako oddzielny produkt:
- Jeśli gra została kupiona jako oddzielny produkt - gdzie została kupiona:
- Jakie dotychczas kroki zostały przez Ciebie wykonane:
- Prześlij nam również plik DxDiag - [Info] Jak wygenerować raport DxDiag
@EA_Kuba
Próbowałem wszystkiego, od tworzenia nowego konta, po reinstall aplikacji i gry, dodanie do wyjątków w antywirusie i na zaporze sieciowej, robiony czysty rozruch, aktualizacja systemu i antywirusa, niestety żadna z metod nie działala
Gra na PC, kupiona w pre orderze wersja ultimate
- EA_Kuba6 months ago
Community Manager
Hej @Draraklor
Dzięki za odpowiedź, wykonane dotychczas kroki oraz przesłany plik DxDiag.
Widzę, że do Twojego komputera podłączone są dwa monitory. Sprawdź proszę czy problem będzie pojawiał się po odłączeniu jednego z nich.
Ponadto z racji błędów związanych z KERNELBASE.dll, sugerowałbym, abyś sprawdził spójność plików systemowych poprzez narzędzie Windows (DISM+SFC).
- 6 months ago
@EA_Kuba
Próbowałem odpalić na jednym monitorze, tak samo jak wcześniej, jako administrator z głównego konta, na nowoutworzonym koncie z nadanymi uprawnieniami administratora i niestety dalej to samo, po splash screenie wrzuca mnie do ea app.
Po sprawdzeniu spójności plików, zrobiony jak w poradniku który podpiąłeś, na końcu dostałem komunikat "Funkcja Ochrona zasobów systemu Windows nie znalazła naruszeń integralności"
Ponownie próbowałem uruchomić grę, niestety z niepowodzeniem :/- EA_Kuba6 months ago
Community Manager
Cześć wszystkim,
Dzięki za sprawdzenie tego.
Kolejną rzeczą, którą zauważyłem to "niestandardowe" partycje Twojego dysku. Na której partycji zainstalowana jest aplikacja EA app i sama gra? Jeśli są zainstalowane na innej partycji niż systemowa, sprawdź proszę czy problem pojawi się jeśli grę zainstalujesz w domyślnej lokalizacji.
@el_nikos2115 Sprawdź proszę mój poprzedni wpis w tym wątku.
@EA_Kuba napisał/a:
Cześć wszystkim, dzięki za Wasze odpowiedzi.
Jeśli opisany przez Was problem pojawia się nadal, sprawdźcie proszę czy problem będzie pojawiał się również na nowo utworzonym koncie administratora.
Tworzenie konta użytkownika lokalnego lub konta administratora w systemie Windows 10
Ponadto dodajcie również wyjątki do Waszej zapory sieciowej i programu antywirusowego.
Dodawanie wyjątku w usłudze Zabezpieczenia Windows - Pomoc techniczna firmy Microsoft
Dodawanie wyjątków i aktualizacja programów antywirusowych. - Answer HQ
Jeśli problem będzie pojawiał się nadal to prześlijcie nam informacje:
- Platforma z poziomu której uruchamiacie grę (Steam / EA app / Epic):
- Gra została dodana do konta w ramach subskrypcji, czy jako oddzielny produkt:
- Jeśli gra została kupiona jako oddzielny produkt - gdzie została kupiona:
- Jakie dotychczas kroki zostały przez Ciebie wykonane:
- Prześlij nam również plik DxDiag - [Info] Jak wygenerować raport DxDiag
@G0f3r3k Jeśli problemy pojawiają się po wybraniu pliku ustawień (określanego przez Ciebie jako plik zapisu) zwyczajnie usuń go. Jest to plik ustawień osobistych a nie zapis Twojej gry.
- 6 months ago
mam ten sam problem
próbowałem wszystkich wyżej wymienionych sposobów i dalej nic
proszę o pomoc
- 6 months ago
@EA_Kuba @Udało mi się poczynić postem po przywróceniu ustawień fabrycznych komputera i zainstalowaniu na nowo gra odpala się do momentu wyboru zapisu jednak potem ekran zaczyna nwalać zmieniającymi się światełkami jak na dyskotece słysze na słuchawkach,, EA sports to the game" mając atak epilepsji przed sobą poczym ekran zatrzymuje się na losowym kolorze słysze jakbym mógł się poruszać po menu ale nic nie widzę poza jednokolorową plamą
Chce też zauważyć że zaczęło się to dziać od momentu zagrania 30h a przed tym wszystko działało perfekcyjnie
Weź ktoś pomóż pls bo nie wiem co mam zrobić jeszcze
About FC 25 Problemy techniczne
Recent Discussions
- 15 hours ago
- 22 hours ago