Forum Discussion
Cześć wszystkim,
Dzięki za sprawdzenie tego.
Kolejną rzeczą, którą zauważyłem to "niestandardowe" partycje Twojego dysku. Na której partycji zainstalowana jest aplikacja EA app i sama gra? Jeśli są zainstalowane na innej partycji niż systemowa, sprawdź proszę czy problem pojawi się jeśli grę zainstalujesz w domyślnej lokalizacji.
@el_nikos2115 Sprawdź proszę mój poprzedni wpis w tym wątku.
@EA_Kuba napisał/a:
Cześć wszystkim, dzięki za Wasze odpowiedzi.
Jeśli opisany przez Was problem pojawia się nadal, sprawdźcie proszę czy problem będzie pojawiał się również na nowo utworzonym koncie administratora.
Tworzenie konta użytkownika lokalnego lub konta administratora w systemie Windows 10
Ponadto dodajcie również wyjątki do Waszej zapory sieciowej i programu antywirusowego.
Dodawanie wyjątku w usłudze Zabezpieczenia Windows - Pomoc techniczna firmy Microsoft
Dodawanie wyjątków i aktualizacja programów antywirusowych. - Answer HQ
Jeśli problem będzie pojawiał się nadal to prześlijcie nam informacje:
- Platforma z poziomu której uruchamiacie grę (Steam / EA app / Epic):
- Gra została dodana do konta w ramach subskrypcji, czy jako oddzielny produkt:
- Jeśli gra została kupiona jako oddzielny produkt - gdzie została kupiona:
- Jakie dotychczas kroki zostały przez Ciebie wykonane:
- Prześlij nam również plik DxDiag - [Info] Jak wygenerować raport DxDiag
@G0f3r3k Jeśli problemy pojawiają się po wybraniu pliku ustawień (określanego przez Ciebie jako plik zapisu) zwyczajnie usuń go. Jest to plik ustawień osobistych a nie zapis Twojej gry.
zrobiłem tak jak napisałeś i dalej nie działa wciąż jest tak samo odpalam grę i po ekranie powitalnym wyrzuca mnie z powrotem do aplikacji ea. Grę próbuje odpalić na abonamencie pro, a kroki jakie podjąłem to zrobiłem wszystko z jakiegoś poradnika na youtubie np. reainstalolem gre, próbowałem ja naprawić w aplikacji ea, wyłączałem aplikacje w tle, instalowałem ręczne antywirusa, wszystko. Niech mi pan pomoże bo szału można dostać od tego ze człowiek nie może sobie w nowa fife pograć
About FC 25 Problemy techniczne
Recent Discussions
- 15 hours ago
- 22 hours ago