Forum Discussion
Twój komputer nie spełnia minimalnych wymań gry.
Pomimo wydajnego procesora Twoja karta graficzna nie będzie w stanie przetworzyć tego co dzieje się na ekranie. Ponadto Twoja karta graficzna nie jest ustawiona jako główne urządzenie do przetwarzania grafiki. Sugerowałbym, abyś zmienił ją na domyślne urządzenie dla lepszego działania komputera. Nie spowoduje to jednak uruchomienia gry.
Dzięki za potwierdzenie!
Dzięki za przesłanie pliku DxDiag.
1. Po pierwsze sprawdź proszę czy gra uruchomi się, jeśli zainstalujesz ją na partycji systemowej w domyślnej lokalizacji. W Twoim przypadku również widzę, że masz kilka partycji.
W przypadku dalszych problemów:
2. Wyłącz usługę Nahimic na Twoim komputerze. Jest to oprogramowanie do ulepszania dźwięku. W przeszłości podobne oprogramowanie powodowało podobne problemy w grach (sam mam tę aplikację wyłączoną na moim prywatnym komputerze)
3. Ponownie zainstaluj sterowniki karty graficznej. Tym razem wybierz czystą instalację. Odpowiednią opcję znajdziesz w zaawansowanych opcjach instalacji.
Po wykonaniu powyższych kroków (1-3), jeśli problem będzie pojawiał się nadal uruchom grę z poziomu nowo utworzonego konta administratora.
Tworzenie konta użytkownika lokalnego lub konta administratora w systemie Windows
Dziękuję za szybką odpowiedź
Wykonałem również czynności z EA uk chat. (polski mi nie pomógł)
EA app clear cahce
Ea app reinstall
Wyłączyłem nahimic
Gra zainstalowana na dysku systemowym (wczesniej była na dysku który mam przeznaczony do gier nvme ssd 2TB)
Sterowniki zainstalowane jako czysta instalacje
i nic nie wskórałem gra wyświetla logo i mnie wyrzuca do EA app
Nie tworzyłem konta nowego administratora. Chciałbym jakieś inne rozwiącanie.
Wedle mnie to wina anticheat tak jak było przy 24 pamiętam że była wtedy apka do odinstalowania anticheata i zainstalowanie go ponownie. masz może takie narzędzie ?
Znalazłem narzędzie jednak to nie to. Gra się nie uruchamia dalej... Ehhhhh
- 6 months ago
SUKCESSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wystarczy dodać FC 25 do wykluczeń antywirusa lub go wyłączyć na czas odpalania gry.
About FC 25 Problemy techniczne
Recent Discussions
- 28 minutes ago
- 2 days ago