Forum Discussion

Piotrexx_PL's avatar
1 year ago
Solved

Pepsi x FC™ 25 - brak nagród z promocji

Problem z odebraniem nagród za kody z pepsi, pomimo że pokazuje się że nagrody w menu do odebrania 

•  

Dziękujemy za wszystkie Wasze zgłoszenia i zwrócenie nam uwagi, na ten problem.   

Nasze zespoły już go analizują i jeśli pojawią się dodatkowe aktualizacje - damy Wam znać. 

AKTUALIZACJA 30/10

Nagrody z promocji Pepsi powinny się już pojawić na waszych kontach. Dajcie znać czy już wszystko w porządku.

50 Replies

Replies have been turned off for this discussion
  • Cześć, też mam ten sam problem. Dostałem pierwszą paczkę a reszty nie mimo wykorzystania kodów. Pokazały się informacje w menu ale paczek niestety nie mam ☹️

• d4wid3k's avatar
    d4wid3k
    Seasoned Newcomer
    1 year ago

Nie ma. Tylko 1 kod z 5 wszedł w sumie jak u każdego. Gdzieś mogę to zgłosić czy czekać na cud po prostu trzeba

• Hexlitee's avatar
    Hexlitee
    Seasoned Newcomer
    1 year ago

Witam, 3 tygodnie temu wpisałem kody z zawleczek pepsi x FC25 niestety otrzymałem tylko jedną nagrodę z 5. Komunikat na temat otrzymania nagród pojawia mi się z każdym razem lecz nie mam żadnych paczek w sklepie

• LeonCGB's avatar
    LeonCGB
    1 year ago

@EA_Kalinaw dalszym ciągu duża część graczy nie otrzymała promocyjnych pakietów. Co dalej? Sprawa już się naprawdę za długo ciągnie... Sprawę zgłosiłem również do pepsi przez formularz kontaktowy poprzez stronę gdzie wbijaliśmy kody - również bez odpowiedzi. 

Ps. w końcu też zniknął komunikat po aktualizacji informujący o udziale w promocji z gratulacjami, że otrzymałem nagrodę/pakiet gdzie zawartości dalej było brak a pojawiał się z każdym logowaniem do gry.

• @LeonCGB wracam do tematu z update, może info pomoże Tobie i reszcie:
    nawet jak @EA_Kalina napisała tutaj o fixie nadal nie miałem tych pozostałych 4 paczek z nagrodami. Napisałem na mail supportu pepsi podany na stronie promocji, dostałem błyskawiczną odpowiedź - usunęli moje 4 kody u siebie i dali mi nowe, żebym wprowadził jeszcze raz i wtedy dopiero dostałem 4 pozostałe paczki z nagrodami. Wcześniej tak jak wszyscy miałem tylko 1 z 5 paczek mimo wbicia 5 kodów. Napisali mi, że to niestandardowa procedura także pewnie liczyli, że ten fix o którym pisała @EA_Kalina automatycznie pomoże wszystkim no ale było inaczej w moim przypadku i jak tu nadal w temacie widać nie tylko moim.
  • LeonCGB's avatar
    LeonCGB
    1 year ago

I właśnie dziś nad ranem dostałem takiego samego maila od Pepsi. Z tym, że jeden z kodow i tak nie działa - został wykorzystany już wcześniej. Reszta weszła. zobaczymy czy otrzymam nagrody.

• Kolejny dzień mija, ja dalej bez nagród. A jak u Was?

Featured Places

Node avatar for FC 25 Problemy techniczne

FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 2 days ago
1,702 Posts