B4bzonNewcomer8 months agoPing Mam problem z pingiem jakis czas temu moj ping wynosil około 10. Teraz ciagle skacze do 140. Na ogół mój internet jest dobry
Featured PlacesFC 25 Problemy techniczne Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 3 days ago1,701 Posts
FC 25 Problemy techniczne Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 3 days ago1,701 Posts
Community HighlightsSecurity ViolationEA SPORTS FC™ 25 - poradnik techniczny (PC) ⚠🔧🧰Jak poprawić połączenie w EA SPORTS FC™
Recent DiscussionsPRE SALE REWARDS Jak odebrac przedsprzedazowa zawartosc w ea sports fc 25 poniewaz zrealizowalem kod i nie otrzymałem zawartosci w ultimate o co chodzi Jak poprawić połączenie w EA SPORTS FC™ Mamy dla Was zestaw informaci, które pomogą Wam przygotować się do gry online w EA SPORTS FC™. RAPORTY Z MECZY ONLINE MONITOROWANIE STANU POŁĄCZENIA JAK SPRAWDZIĆ STATUS SERWERÓ...FC 25 PC - suttering Witam mam problem z nowa FIFA, przy podaniach szybszych lub przemieszczaniu się piłkarze odczuwam suttering na monitorze co wpływa na rozgrywkę próbowałem już tylu opcji i nic nie pomaga. Dodam na do...Brak polaczenia z serwerem. Wyskakuje mi komunikat , gdy chce doloaczyc do Mistrzostw UT. Blad polaczenia z serwerami. Chociaz zresetowalem router. Dalrj jest ten sam probelm. Kolejny problem mam taki , podczas gry Wyskakuje m...Problem z FC 25 rivals i graniem online Chcąc włączyć mecze online lub division rivals wyskakuje mi informacje że muszę zakupić PS plus mimo iż mam wykupiona subskrycje . Jak rozwiązać ten problem ?