Forum Discussion
6 Replies
Ma ten sam problem, jak można go rozwiązać?
Mam identyczny problem.
Witam. Mam następujący problem. Przy uruchoniemiu gry, już trzeci raz wywaliło błąd o następującej treści:
Posiadasz więcej urządzeń zawierających profil FC 25. Wybierz urządzenie magazynujące, z którego ma on zostać wczytany.
Konsola Xbox Series X. Pomaga jedynie usunięcie wszystkich zapisanych danych, zarówno z konsoli jak i z chmury. Ale wtedy muszę zaczynać karierę od nowa. Jest jakiś sposób żeby temu zaradzić?
Produkt: EA SPORTS FC 25
Platforma:Xbox Series X
Podaj na jakiej platformie grasz? Microsoft Xbox Series X
Jak brzmi Twój gamertag/PSN ID/Switch ID? Wojtas88FSL
W którym trybie miało to miejsce? Tryb Kariery
W jakim trybie? Kariera Menedżera
Jak często występuje ten problem? 10% - 49%
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? Nie w jaki sposób, ponieważ pojawił już trzy razy przy odpaleniu gry.
Co się dzieje? Przy włączeniu gry pojawia się kominikat "Posiadasz więcej urządzeń zawierających profil FC 25. Wybierz urządzenie magazynujące, z którego ma on zostać wczytany."
Co powinno się stać?
Witam, już trzeci raz pojawił się komunikat jak na zdjęciu
"Posiadasz więcej urządzeń zawierających profil FC 25. Wybierz urządzenie magazynujące, z którego ma on zostać wczytany."
Pomaga jedynie całkowite usunięcie profilu gracza, zarówno z konsoli jak i z chmury. Tak więc trzeba zaczynać wszystko od nowa.
- EA_Kalina10 months ago
Community Manager
Witam wszystkich. Dziękujemy za zwrócenie naszej uwagi na ten problem.
Na naszym EN forum gracze podzielili się krokami, które pomogły wrócić do rozgrywki:
@Molloy95 napisał/a:
Znalazłem rozwiązanie.1. Usuń zapisane dane tylko na konsoli.
2. Po wejściu do gry zatrzymaj synchronizację.
3. Rozpocznij nową karierę i dokonaj automatycznego zapisu.
4. Cofnij się i zamknij aplikację.
5. Uruchom grę ponownie i zezwól na synchronizację.
6. Twoje stare zapisy będą tam, w tym nowy, usuń zapis punktu kontrolnego, który psuje twoją grę i nowy zapis, który utworzyłeś w celu naprawy.
7. Używaj tylko automatycznych zapisów, a nie punktów kontrolnych, dopóki nie naprawią błędu.Czy mógłbyś dać nam znać, czy powyższe kroki działają?
Mam ten sam problem na ps5. Mimo wykonania powyższych kroków po pobraniu plikow zapisu z chumury dalej nie moge wlaczyc gry.
About FC 25 Problemy techniczne
Community Highlights
Recent Discussions
- 3 days ago
- 5 days ago
- 6 days ago