Forum Discussion

Luna1ic0's avatar
11 months ago

Posiadasz więcej urządzeń zawierających profil Fc 25

Mam problem z tym komunikatem na xbox series X. Jak wyłacze w menu start grę "zamknij" za każdym razem pojawią się ten komunikat i muszę kasować wszystkie zapisy z kariery żeby ją wogóle od nowa odpalić, tragedia. Aktualizacja i znów ten komunikat, jak wyłączam grę razem z konsolą i gra działa w chmurze jest normalnie. 

6 Replies

• Witam. Mam następujący problem. Przy uruchoniemiu gry, już trzeci raz wywaliło błąd o następującej treści:

Posiadasz więcej urządzeń zawierających profil FC 25. Wybierz urządzenie magazynujące, z którego ma on zostać wczytany.

Konsola Xbox Series X. Pomaga jedynie usunięcie wszystkich zapisanych danych, zarówno z konsoli jak i z chmury. Ale wtedy muszę zaczynać karierę od nowa. Jest jakiś sposób żeby temu zaradzić? 

• Produkt: EA SPORTS FC 25
    Platforma:Xbox Series X
    Podaj na jakiej platformie grasz? Microsoft Xbox Series X
    Jak brzmi Twój gamertag/PSN ID/Switch ID? Wojtas88FSL
    W którym trybie miało to miejsce? Tryb Kariery
    W jakim trybie? Kariera Menedżera
    Jak często występuje ten problem? 10% - 49%
    W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? Nie w jaki sposób, ponieważ pojawił już trzy razy przy odpaleniu gry.
    Co się dzieje? Przy włączeniu gry pojawia się kominikat "Posiadasz więcej urządzeń zawierających profil FC 25. Wybierz urządzenie magazynujące, z którego ma on zostać wczytany."
    Co powinno się stać?

Witam, już trzeci raz pojawił się komunikat jak na zdjęciu 

"Posiadasz więcej urządzeń zawierających profil FC 25. Wybierz urządzenie magazynujące, z którego ma on zostać wczytany."

Pomaga jedynie całkowite usunięcie profilu gracza, zarówno z konsoli jak i z chmury. Tak więc trzeba zaczynać wszystko od nowa.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    10 months ago

Witam wszystkich. Dziękujemy za zwrócenie naszej uwagi na ten problem.

Na naszym EN forum gracze podzielili się krokami, które pomogły wrócić do rozgrywki:

@Molloy95 napisał/a: 
    Znalazłem rozwiązanie.

1. Usuń zapisane dane tylko na konsoli.
    2. Po wejściu do gry zatrzymaj synchronizację.
    3. Rozpocznij nową karierę i dokonaj automatycznego zapisu.
    4. Cofnij się i zamknij aplikację.
    5. Uruchom grę ponownie i zezwól na synchronizację.
    6. Twoje stare zapisy będą tam, w tym nowy, usuń zapis punktu kontrolnego, który psuje twoją grę i nowy zapis, który utworzyłeś w celu naprawy.
    7. Używaj tylko automatycznych zapisów, a nie punktów kontrolnych, dopóki nie naprawią błędu.

Czy mógłbyś dać nam znać, czy powyższe kroki działają?

• Mam ten sam problem na ps5. Mimo wykonania powyższych kroków po pobraniu plikow zapisu z chumury dalej nie moge wlaczyc gry.

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,645 PostsLatest Activity: 3 days ago