Forum Discussion
7 Replies
Nawet zabieracie możliwość człowiekowi dograć lepsze nagrody na jutro hahah. Dobrze że wyszła ufl bo odstawiacie szopki i amatorke
I żaden z firmy nie odpowie kiedy będzie działać ? Haha
- EA_Kalina6 months ago
Community Manager
- Dejvvooo6 months agoRising Novice
Ciekawe czy coś dacie chociaż za rekompensatę za to, że w wolnej chwili nie mogę zagrać w grę za którą zapłaciłem 350 zł XDDDD Wy se napiszecie znowu, że ,,przepraszamy i dziękujemy za zrozumienie". Mam gdzieś te przeprosiny, czekam na rekompensatę, bo w tym czasie mógłbym wbijać chociażby mecze w SB za które są nagrody.
To jest żenujące że tyle czasu niedostępne są serwery. Poraz kolejny przez ich pracę nie będę mogl zrobić całego zadania codziennej rozgrywki....powinni to z automatu zaliczyć...
- EA_Kalina6 months ago
Community Manager
W przeszłości nie przyznawano rekompensat w związku z pracami konserwacyjnymi. Gdyby miało się to zmienić podamy aktualizacje - obserwujcie nas także na @EAHelp oraz na @EASPORTSFC.
- Dejvvooo6 months agoRising Novice
Dzieki, że mnie uświadomiłeś, że nie dajecie rekompensat XDDDDDD Niesamowite to jest hahahahah Nie można grać w grę która się kupiło, a wy nawet jakiejś paczki w ramach rekompensaty nie potraficie dać. Dodajcie do sklepu wiecej paczek po 4k FC pointsow XDDD Żałośni jestescie
About FC 25 Problemy techniczne
Community Highlights
- EA_Kalina8 months ago
Community Manager
Recent Discussions
- 4 hours ago
- 4 hours ago
- 13 hours ago
- 13 hours ago
- 15 hours ago