Forum Discussion

kusypac's avatar
6 months ago

Prace konserwacyjne - 04/12

kiedy raczycie odblokować serwery? Jest to niedorzeczne i zalosne

7 Replies

• Nawet zabieracie możliwość człowiekowi dograć lepsze nagrody na jutro hahah. Dobrze że wyszła ufl bo odstawiacie szopki i amatorke

• I żaden z firmy nie odpowie kiedy będzie działać ? Haha

• Dejvvooo's avatar
    Dejvvooo
    Rising Novice
    6 months ago

Ciekawe czy coś dacie chociaż za rekompensatę za to, że w wolnej chwili nie mogę zagrać w grę za którą zapłaciłem 350 zł XDDDD Wy se napiszecie znowu, że ,,przepraszamy i dziękujemy za zrozumienie". Mam gdzieś te przeprosiny, czekam na rekompensatę, bo w tym czasie mógłbym wbijać chociażby mecze w SB za które są nagrody. 

• To jest żenujące że tyle czasu niedostępne są serwery. Poraz kolejny przez ich pracę nie będę mogl zrobić całego zadania codziennej rozgrywki....powinni to z automatu zaliczyć...

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    6 months ago

W przeszłości nie przyznawano rekompensat w związku z pracami konserwacyjnymi. Gdyby miało się to zmienić podamy aktualizacje - obserwujcie nas także na @EAHelp oraz na @EASPORTSFC.

• Dejvvooo's avatar
    Dejvvooo
    Rising Novice
    6 months ago

Dzieki, że mnie uświadomiłeś, że nie dajecie rekompensat XDDDDDD Niesamowite to jest hahahahah Nie można grać w grę która się kupiło, a wy nawet jakiejś paczki w ramach rekompensaty nie potraficie dać. Dodajcie do sklepu wiecej paczek po 4k FC pointsow XDDD Żałośni jestescie

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,462 PostsLatest Activity: 4 hours ago