Forum Discussion
Jako, że w raportach ocena połączenia to 90, głównie dlatego, że dochodzi do utraty pakietów (co przy połączeniu poprzez kabel nie powinno mieć miejsca), chcę doradzić przetestowanie innego kabla, by wykluczyć uszkodzenie fizyczne. Warto także przeprowadzić dodatkową analizę połączenia na konsoli (Ustawienia> Sieć> Przetestuj połączenie) jak i prześledzić raporty błędów na PS5 (kody błędów i zalecenia można odszukać bezpośrednio na stronie SONY).
Rozwiązywanie problemów zawiera opis możliwych działań, które mogą poprawić jakość połączenia. Możemy pomóc w podstawowych problemach i przekazać zalecenia, które pomogą usprawnić połączenie, ale aby uzyskać więcej informacji, skontaktuj się ze swoim dostawcą usług internetowych (DUI).
Wszytko zrobiłem, dalej jest to samo, skoro niby jest to wina mojego internetu to dlaczego wcześniej wszytko działał i nagle nie działa skoro jakoś w innych grach nie mam problemu?
- hwbqm80zmpzi7 months agoSeasoned Novice
Inne rady? Bo jak narazie nic nie pomaga i dalej uważacie że to moja wina skoro mogę rozegrać dwa mecze bez żadnych problemów a przy 3 mnie wywala wiec ciekawe że tak nagle mnie wywala czemu nie mam tak z battlefield 2042 jakoś działa normlanie.
- hwbqm80zmpzi7 months agoSeasoned Novice
Dalej czekam na rozwiązanie problemu….
About FC 25 Problemy techniczne
Community Highlights
Recent Discussions
- 18 hours ago
Błąd CE-108255-1
Solved21 hours ago