Forum Discussion

Mike1977Beattle's avatar
Mike1977Beattle
Rising Novice
2 months ago

Problem, proszę o rozwiązanie

Sezon 7: Drużyna sezonu. Przepustka premium odebrane nagrody za 31 poziom, po czym cofnęło mnie do poziomu 1. Mimo wbijania punków nie mogę odbierać nagród za poziomy powyżej 31 poziomu. Gra dopisuje mi punkty od poziomu 1.PROSZĘ O NAPRAWIENIE TEGO PROBLEMU W GRZE! 

10 Replies

• Proszę o informację czy zostanie to naprawione na moim koncie. Liczę na rekompensatę od EA 

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Dzięki za zgłoszenie tego problemu. Sprawa jest obecnie badana. Sprawdźcie, czy zrestartowanie konsoli i ponowne zalogowanie się pomoże, lub wylogujcie się z pozostałych kont na konsoli. Proszę również o przesłanie poniższych informacji, które pomogą nam w rozwiązaniu problemu.

• nazwa konta
    • platforma
    • dokładny czas i data kiedy punkty doświadczenia zostało zresetowane na twoim koncie
  • mar51982's avatar
    mar51982
    Seasoned Newcomer
    2 months ago

Nazwa konta: mar51982
    platforma: PS

data zresetowania punktów: 12-13.05.

• Mike1977Beattle's avatar
    Mike1977Beattle
    Rising Novice
    2 months ago

Nazwa konta : BeetleJuice2648 

Platforma : Xbox 

Data : 09.05.2025 godz 21

• Mike1977Beattle's avatar
    Mike1977Beattle
    Rising Novice
    2 months ago

Na konsoli będę mógł sprawdzić dopiero w niedzielę. Na aplikacji niestety nadal problem występuje. 

• mar51982's avatar
    mar51982
    Seasoned Newcomer
    2 months ago

U mnie bez zmian, nadal tylko 3250 pkt pomimo wcześniejszego wbicia już poziomu 32.

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    30 days ago

Sprawa jest nadal w toku, ale na chwilę obecną nie posiadamy nowych informacji. 

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,540 PostsLatest Activity: 11 hours ago