Forum Discussion

Kapisonek14's avatar
Kapisonek14
Rising Novice
3 months ago

Problem z antycheatem

Witam. Od kilku dni zmagam się z poważnym problemem podczas uruchamiania gry. Mianowicie gdy włączam grę gasną mi oba monitory ale komputer nadal działa. Pojawia się błąd antycheata (7) (1) i gra się wyłącza. Wtedy uruchamia się EA App ale system nadal jest jakby wygaszony. Pomaga jedynie wylogowanie użytkownika lub uruchomienie ponowne komputera. Proszę o pomoc. Dla przyśpieszenia pomocy oto czego próbowałem:

• ponowna instalacja gry
  • tryb bezpiecznego rozruchu
  • odinstalowanie antycheata (ponowna instalacja i naprawa też nie pomogła)
  • weryfikacja plików gry
  • aktualizacja sterownika graficznego na najnowszy 
  • ponowna instalacja sterownika graficznego

Proszę o pomoc

4 Replies

• Kapisonek14's avatar
    Kapisonek14
    Rising Novice
    3 months ago

EA_Kalina​ 

Tak prezentują się te 2 zakładki w moim menedżerze zadań. Dodam że nigdy nie miałem na swoim komputerze programu Daemon Tools. Proszę naprawcie to bo wydałem kupe kasy na gre w która nawet nie moge grac. Pozdrawiam

• Kapisonek14's avatar
    Kapisonek14
    Rising Novice
    3 months ago

Witam. Utworzenie nowego konta administratora i ponowna instalacja gry i EA App nie przyniosła skutku. Odinstalowałem programy UWP HOOK oraz MSI Afterburner oraz wyłączyłem antywirusa ale to też nic nie dało. Czekam na dalsze instrukcje. Pozdrawiam 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 months ago

Hej Kapisonek14​ 

Załóż nowe konto administratora i z jego poziomu przeinstaluj EA app oraz grę (zachowaj lokalizację domyślną dla plików instalacyjnych).

Sprawdź też ustawienia swojego antywirusa. Sprawdź czy nie masz też programów jak np.Daemon Tools (odinstaluj jeśli posiadasz).

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,639 PostsLatest Activity: 6 minutes ago