Forum Discussion

b5t8z1uqqow8's avatar
b5t8z1uqqow8
New Novice
6 days ago

Problem z graniem męczy

Witam mam fc 25 i Xbox series x gdy gram mecz w trybie ultimate team i gram online to często zatrzymuje mi całą grę i wywala z informacją ,,Utracono połączenie z przeciwnikiem'' internet mam dobry bo od 25 do 70 ms.

6 Replies

• Mam też problem. Czasami jak zaczynam mecz i skupóje skład to nagle mam czarny ekran i muszę restartować grę i przeż to przegrywam

• Zrobiłem tak jak miałem i jak kończe mecz to jest już wszystko dobrze ale problem z wysłaniem i crashami nie ustępuje.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    5 days ago

Utwórz poprzez Web App lub Companion nowy skład. Ustaw go jako aktywny i spróbuj rozegrać kilka spotkań.

• przy tworzeniu nowego składu nie używaj obecnych zawodników oraz specjalnych wersji kart i EVO.
  • Jak usunąłem uszkodzone pliki to dalej problem nie ustępuje i na dodatek po zakończeniu męczy wyskakuje mi informacja ,,W tej chwili połączenie z trybem Ultimate team jest niemożliwe".

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,232 PostsLatest Activity: 53 minutes ago