Forum Discussion

Andomer80's avatar
Andomer80
Rising Newcomer
2 days ago

Problem z kontem dziecka.

Proszę o pomoc .

Syn gra w FC 25 na Xbox seria S. Mam wykupiony Game pass core. Syn chciał zagrać z kolegą jednak nie jest w stanie go zaprosić. Pojawia się komunikat jak na zdjęciu. Nawet jak na Xbox dałem uprawnienia  jak dorosły( ma 11 lat) to nic się nie zmienia. Z mojego konta na Xbox jestem w stanie  wysłać zaproszenie ale syn oczywiście chce grać ze swojego konta i swoimi zawodnikami. Proszę o podpowiedź co może zrobić. 

Konto EA tworzone przez XBOX przy uruchomieniu

Na konto syna trudno jest się zalogować poza XBOX jak próbowałem na PC żeby sprawdzić ustawienia to tylko przez EA APP przez jego EA ID ale tam nie mam żadnych opcji ustawień i wygląda to zupełnie inaczej niż na moim koncie. Nie ma nawet informacji o koncie email syna. 

Będę wdzięczny za wszelkie sugestie

1 Reply

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    10 hours ago

Konto dziecka, zarówno z poziomu EA app czy też konsoli nie działa w ten sam sposób jak konto dorosłej osoby.  Dostęp do niektórych funkcji online na koncie dziecka zależy od gry, platformy i ustawień kontroli rodzicielskiej. Zmiana nastąpi wraz z ukończeniem przez syna 16 roku życia.

Więcej informacji dotyczących grania na koncie dziecka znajdziesz TUTAJ.

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,429 PostsLatest Activity: 59 minutes ago