Forum Discussion

polHoTDoG00's avatar
polHoTDoG00
Rising Newcomer
10 months ago
Solved

Problem z otwieraniem paczek

Od wczoraj nie mogę otworzyć paczek. Mam ogrom paczek do otworzenia lecz otrzymałem jakaś paczkę piłkarza na wypożyczeniu która jak próbuje otworzyć to automatycznie wyrzuca mnie że sklepu przez co nie mogę otworzyć moich reszty ciężko zapracowanych paczek. a do tego ten okropny problem gdy chce sprzedać jakaś kartę to wartość wskakuje na 99coins i nie ma szans na sprzedaż kart. Za jakiś czas wartość kart spadnie i to co zainwestowałem z moich pieniędzy będzie nic nie warte. Proszę zespół EA o rozwiązanie problemu i chociaż jakaś rekompensatę dla graczy który Maja ten sam problem bo w sieci aż huczy że jest nas wielu z tym problem. 

• Zgodnie z informacją podaną na kanale @EASFCDirect , a także w naszym głównym wątku TUTAJ, problemy z odbieraniem paczek powinny zostać już rozwiązane.

1 Reply

Replies have been turned off for this discussion
  • EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    10 months ago

Zgodnie z informacją podaną na kanale @EASFCDirect , a także w naszym głównym wątku TUTAJ, problemy z odbieraniem paczek powinny zostać już rozwiązane.

Featured Places

Node avatar for FC 25 Problemy techniczne

FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 6 days ago
1,699 Posts