Forum Discussion
Hej @bezbeek
Przykro mi z powodu pojawiających się problemów z pobraniem gry.
Jeśli opisany przez Ciebie problem pojawia się nadal, upewnij się, że EA App jest dodane do wyjątków w zaporze sieciowej oraz programie antywirusowym.
Dodawanie wyjątków i aktualizacja programów antywirusowych. - Answer HQ
Dodawanie wyjątku w usłudze Zabezpieczenia Windows - Pomoc techniczna firmy Microsoft
Ponadto dla testu możesz chwilowo wyłączyć Ochronę w czasie rzeczywistym i spróbować pobrać grę.
Zapewnianie ochrony dzięki aplikacji Zabezpieczenia Windows - Pomoc techniczna firmy Microsoft
Jeśli powyższe kroki nie przyniosą rezultatów - utwórz nowe konto administratora i z jego poziomu spróbuj pobrać grę.
Tworzenie konta użytkownika lokalnego lub konta administratora w systemie Windows 10
Ostatecznie jeśli masz taką możliwość sprawdź czy problem będzie pojawiał się jeśli połączysz komputer poprzez alternatywne połączenie internetowe (np. poprzez hotspot z telefonu). Nie pobieraj jednak gry w ten sposób z racji możliwości naliczenia wysokich opłat za transfer.
- 11 months ago
Mam ea app dodany do wyjatków również wyłączałem niejednokrotnie zapore/antywirusa (nie posiadam zewnętrznych antywirusów) ale niestety nic to nie dało.
Prosiłem supporta o wspólne szukanie rozwiązania ale niestety oni nic nie mogą zrobić. Jedyne co robią to codziennie przez 10 dni zgłaszają to do zespołu który niby to naprawia. Mam czekać do 19.10 aż skończy mi się ea play pro? Wszystkie gry pobierają się bez problemu. Nawet z ea fc 24 nie miałem takich problemów
Próbuję teraz przez konto administratrora windows.
Edit: również nie pomogło.
About FC 25 Problemy techniczne
Community Highlights
Recent Discussions
- 23 hours ago
- 2 days ago
- 2 days ago
- 3 days ago