Forum Discussion

bezbeek's avatar
11 months ago

Problem z pobieraniem EA FC 25 – brak rozwiązania od kilku dni

Błagam, naprawcie w końcu EA FC 25! Od 5 dni nie mogę pobrać tej gry. Wszystkie inne gry pobierają się bez problemu, ale FIFA nie a nawet nie da się dodać do biblioteki. Próbowałem już wszystkich podstawowych metod naprawczych: czyszczenie pamięci, uruchamianie jako administrator, używanie VPN, zmiana regionu itp. Kontaktowałem się z supportem wielokrotnie, ale ciągle otrzymuję tę samą odpowiedź, że problem jest znany. Niektórzy pisali, że po 1-2 dniach problem zostanie rozwiązany, jednak minęły prawie 4 dni i nadal nic się nie zmieniło.

Posiadam EA Play Pro.

Korzystam wyłącznie z aplikacji EA na PC, nie używam Steam'a.

Liczę na rekompensatę za stracone dni. Co więcej, nie przyznano mi zwrotu za stracone dni, ponieważ według supportu pobrałem inne gry z EA Play Pro gdzie mam dosłownie 0.0 godzin rozgrywki. Testowałem tylko, czy można pobrać inne gry z abonamentu Okazuje się, że problem dotyczy wyłącznie EA FC 25.

Jeszcze jedna super ciekawostka: po anulowaniu próby pobierania gry nie mogę jej ponownie zainstalować bez zresetowania aplikacji bo przycisk jest na szaro pomimo tego, że nie mam go bibliotece.

18 Replies

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,642 PostsLatest Activity: 8 hours ago