Problem z pobieraniem EA FC 25 – brak rozwiązania od kilku dni
Błagam, naprawcie w końcu EA FC 25! Od 5 dni nie mogę pobrać tej gry. Wszystkie inne gry pobierają się bez problemu, ale FIFA nie a nawet nie da się dodać do biblioteki. Próbowałem już wszystkich podstawowych metod naprawczych: czyszczenie pamięci, uruchamianie jako administrator, używanie VPN, zmiana regionu itp. Kontaktowałem się z supportem wielokrotnie, ale ciągle otrzymuję tę samą odpowiedź, że problem jest znany. Niektórzy pisali, że po 1-2 dniach problem zostanie rozwiązany, jednak minęły prawie 4 dni i nadal nic się nie zmieniło.
Posiadam EA Play Pro.
Korzystam wyłącznie z aplikacji EA na PC, nie używam Steam'a.
Liczę na rekompensatę za stracone dni. Co więcej, nie przyznano mi zwrotu za stracone dni, ponieważ według supportu pobrałem inne gry z EA Play Pro gdzie mam dosłownie 0.0 godzin rozgrywki. Testowałem tylko, czy można pobrać inne gry z abonamentu Okazuje się, że problem dotyczy wyłącznie EA FC 25.
Jeszcze jedna super ciekawostka: po anulowaniu próby pobierania gry nie mogę jej ponownie zainstalować bez zresetowania aplikacji bo przycisk jest na szaro pomimo tego, że nie mam go bibliotece.