Forum Discussion

91Hashirama's avatar
91Hashirama
Seasoned Novice
2 months ago

Problem z rozgrywką

Mam spory problem z płynną rozgrywką na moim laptopie w Ultimate Team, a dokładnie gra się notorycznie zacina. Dzieje się tak w każdym trybie. Nieważne czy to Division Rivals czy też Squad Battles, a najgorzej jest z trybem Rush. Proszę o jakąkolwiek pomoc. W załączniku przesyłam plik dxdiag z mojego laptopa.

10 Replies

• 91Hashirama's avatar
    91Hashirama
    Seasoned Novice
    26 days ago

Zacznie ktoś tu łaskawie wreszcie pracować, a nie bierzecie pieniądze za nic???!!!

• pstopedaly's avatar
    pstopedaly
    Seasoned Novice
    26 days ago

Wiesz dobrze gdzie mają graczy. Ta firma podchodzi pod UOKiK, bo tak dymac graczy nie wierzę że można legalnie. Od paru dni ping ponad 40 a oni piszą że to dobry jest i że nie wpływa na jakość rozgrywki 😂😂 ja nie jestem pewny czy oni grali kiedykolwiek w te gówniana gre

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    10 days ago

91Hashirama daj znać jakie kroki masz już za sobą, od jakiego czasu oraz czy np. samo menu gry także się zacina

pstopedaly  A propos pingu zajrzyjcie do tematu Problemy z pingiem EAFC25. Jeśli i w waszej sytuacji macie tego samego dostawcę usług internetowych, warto zapoznać się z wnioskami pozostałych graczy.

• 91Hashirama's avatar
    91Hashirama
    Seasoned Novice
    8 days ago

EA_Kalinasamo menu się nie zacina, próbowałem masę różnych rozwiązań od kalibracji ustawień karty graficznej, po modyfikację ustawień systemowych oraz ustawień w grze, sytuacja trochę się poprawiła po zakupie wzmacniacza sygnału i podłączenia laptopa kablem pod niego. Posiadam Internet światłowodowy od Orange. 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    7 days ago
    91Hashirama wrote:

sytuacja trochę się poprawiła po zakupie wzmacniacza sygnału i podłączenia laptopa kablem pod niego. Posiadam Internet światłowodowy od Orange. 

Przyjrzyjmy się jeszcze ocenie połączenia - najwyraźniej coś jest na rzeczy, skoro zmiana dokonana przez Ciebie wpłynęła na rozgrywkę.

• kielanek's avatar
    kielanek
    Seasoned Novice
    7 days ago

Połączenie tej gry to parodia biorą tylko pieniądze a graczy mają w **bleep** wysoki ping już od ponad miesiąca i nic z tym dalej nie robią 

• fijal7891's avatar
    fijal7891
    Rising Traveler
    7 days ago

EA_Kalinaniestety i jak widać pracownicy EA znają temat i nie potrafią go rozwiązać. A wysoki Ping jest już z 2mc, z tym że w tym czasie się pogorszył. Ping od Warszawy wciąż wynosi u mnie ponad 45ms, a do Niemiec 27ms.... 

• kielanek's avatar
    kielanek
    Seasoned Novice
    7 days ago

Dla tego stwierdziłem że to ostatnia edycja fc która kupiłem szkoda nerwów na tą gre i firmę. Pogram do końca miesiąca usuwam konto sprzedaję konsolę i żyje bez problemów 

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,387 PostsLatest Activity: 4 hours ago