Forum Discussion

RiderMaxPL's avatar
RiderMaxPL
Seasoned Novice
2 months ago

problem z SB wyrzuca z gry

ciągle wyrzuca z SB . gram na xbox series x , w rozgrywce bitwy składów ciągle wyrzuca z gry. na początku lekki trzaska 2-3 przycięcia i ląduje w menu głównym konsoli. trwa to już dłużej jak miesiąc , wiem też że nie tylko ja tak mam. i nic z tym nie jest robiony. tracę podejścia , punkty a co za tym idzie lepsze paczki z nagrody przyznawanej w niedzielę. kiedy w końcu EA zajmie się tym problemem ? raczej nigdy. zapewne obecnie zatrudnia więcej managerów niż programistów!!! 

3 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Hej RiderMaxPL 

Warto wykonać zimny start na Xbox oraz przetestować grę z nowym aktywnym składem, do którego nie włożysz kart EVO, ani tych z pierwszego składu. 

• Przejdź do Web App lub Companion i utwórz zupełnie nowy skład. Nie edytuj już istniejącego.
    • Zmień obecną formację, taktykę i stroje zawodników. 
    • Nie sprzedawaj zawodników z poprzedniego składu 
  • RiderMaxPL's avatar
    RiderMaxPL
    Seasoned Novice
    8 days ago

zimny start to ja robiłem na samym początku , na to dziecko by wpadło. opcja pozmieniać wszystko , wykasować skład to chyba żart!!!  to jest problem techniczny , może od razu zakupić FC25 w innej wersji !! wy to sobie jaja z ludzi robicie

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    7 days ago

Stworzenie nowego aktywnego składu nie oznacza wykasowanie poprzedniego (masz możliwość przełączania się pomiędzy składami). Możesz też przetestować czy na innym koncie Xbox obserwujesz ten sam problem.

Oczywiście, nie chcę Cię do niczego zmuszać. Będziemy natomiast śledzić dalsze komentarze w tym wątku, aby sprawdzić, czy inni gracze napotykają podobne problemy i czy z własnego doświadczenia mogą podzielić się innymi krokami.

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,474 PostsLatest Activity: 3 hours ago