Forum Discussion

Aveenis's avatar
Aveenis
Rising Newcomer
13 days ago

Problem zalogowaniem się do ultimate team.

Witam gdy wchodzę do ultimate team, wyskakuje mi taki błąd:

W tej chwili polaczenie z trybem ultimate jest nie możliwe. Wrócisz do głównego menu gry.

W załączniku przesyłam screen. Proszę o szybką pomoc, pozdrawiam.

9 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    7 days ago

Dzięki za wasze wszystkie wpisy. 

Opisany przez Was problem jest analizowany przez nasze zespoły.  Aktualne informacje możecie śledzić na naszym kanale @EASFCDirect

• Ja kiedy wchodzę w opcje gry Sezony, to wyskakuje mi okno " Brak dostępnych ofert ". Mam ten błąd od Piątku albo Soboty.  Gdyby ktoś wiedzial jak go rozwiązać, to byłbym bardzo wdzięczny 

• Szkoda strzępić ryja na tą firmę pełną pasożytów. Typowe nieroby tam pracują.

• erhard55's avatar
    erhard55
    Rising Traveler
    13 days ago

Mam to samo i wiem że naprawią to kiedy zechcą , bo na nich nie ma sposobu . Trzeba czekać cierpliwie , 

• Mi udaje się wejść do trybu, nawet zrobię jedno WBS, albo wejdę do sklepu, ale za chwilę ten sam komunikat. Udało mi się nawet wejść do kolejki Rush, ale w trakcie wyboru zawodnika ten sam błąd co Wy. Gratuluję zajebistej aktualizacji EA. Idealnie potraficie spier*olić coś co w końcu działało.

• raveena7's avatar
    raveena7
    Seasoned Newcomer
    13 days ago

Mamy to samo… Ale widzę że rozwiązania brak 

• DZIORDANN's avatar
    DZIORDANN
    Rising Newcomer
    13 days ago

Wyskakuje mi ze nie udało sie połączyć z serwera pozniej nagle mnie łączy gram normalnie mecz po meczu znowu mnie wywala do menu fify i ten sam komunikat i tak w kółko 

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,642 PostsLatest Activity: 2 days ago