Forum Discussion

Kongur666's avatar
Kongur666
Rising Newcomer
2 days ago

Proszę o zwrócenie mi współczynnika %NU

Dzisaj o godzinie 16-17 miałem problemy z serwerami EA w wyniku czego zmniejszono mój współczynnik %NU w FUT w trybie Rush (5vs5) został zmniejszony ponieważ zostałem wyrzucony z gry przez problemy z serwerami. Gram na konsoli PS5 mój identyfikator internetowy to (Kongur777). Bardzo proszę o pomoc.

Pozdrawiam

2 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    9 hours ago

Na naszym nowym forum możesz uzyskać wsparcie nie tylko od moderatorów, ale także od innych graczy. W przypadku problemów w czasie meczów online, proszę przeanalizuj raporty z tych spotkań i zastosuj zalecenia z naszego poradnika.

Jest jednak kilka rzeczy, z którymi nie możemy pomóc w przypadku utraty połączenia: 

•       Nie możemy zresetować twojego bilansu wygranych/przegranych ani usunąć jakichkolwiek porażek. 
    •       Nie możemy przyznawać żadnych nagród za mecze przegrane np. z powodu problemów z połączeniem. 
    •       Nie możemy cofnąć żadnych kar za rozłączenie lub zresetować twojego modyfikatora NU. 
  • Siema, to forum jak widzisz jest martwe.  Jeśli chodzi o rozłączanie z serwerami raczej znikome szanse na pomoc, Stwierdzą, że to twoja wina i tylko twoja niestety

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,186 PostsLatest Activity: 55 minutes ago