Forum Discussion
Hej @Krlinscream2
Połączyłem Twój wątek z głównym, dotyczącym zgłoszonego przez Ciebie problemu. Odpowiedz w wątku zgodnie z informacją poniżej:
@EA_Kuba napisał/a:
Cześć wszystkim,
Opisany przez Was problem jest aktualnie analizowany przez nasze zespoły.
W odpowiedzi na tę wiadomość, poproszę Was o podanie poniższych informacji:
- Nazwa użytkownika:
- Platforma:
- Wersja gry, którą posiadasz (cyfrowa, pudełkowa):
- Sklep, w którym kupiłeś/aś grę:
- Data, godzina kiedy pojawił się problem (+strefa czasowa jeśli jest inna niż Polska):
- Zrzut ekranu problemu
Hej wszystkim,
Chciałem tylko potwierdzić, że problem jest nadal analizowany.
Jeśli będę posiadał więcej szczegółów odnośnie rozwiązania - niezwłocznie dam Wam znać.
Dziękuję za Waszą cierpliwość w czasie gdy problem jest rozwiązywany.
- Jarecki44192 years agoNew Rookie
Wy tak serio? Ponad miesiąc od premiery gry i ten błąd nadal nie jest naprawiony?
- Jarecki44192 years agoNew Rookie@EA_Kuba No i co z tej analizy wyszło? Kiedy będzie działać gra? Co z straconym czasem? Czy należy się rekompensata?
- 2 years ago
Witam. Dzisiaj podczas grania w fc25 na PS5 wywaliło błąd i konsola zamknęła grę. Teraz gra się uruchamia do momentu menu głównego. Tryb pojedynczego meczu działa. Natomiast odpalenie gry w ultimate team jest to niemożliwe, wywala cały czas ten sam błąd i gra się wyłącza. Odinstalowałem grę. Pobrałem na nowo. Dalej to samo. Co zrobić?
- 2 years ago
Próbowałem właśnie odpalić to na ps4 i wywali ten sam błąd. Jakby problem z savem w chmurze. Hallo EA!!!!
No i jak sytuacja? Kiedy będziemy mogli zagrać w produkcję od EA?
- b95c9060283264062 years agoSeasoned Novice
Ja już miesiąc czekam aż to ogarną i szczerze wątpię, że coś z tym zrobią prędzej wyjdzie nowa fc26.
- 2 years ago
Po dwóch tygodniach działania nic nie pomogło. Zgłoszono do EA, która nie poczuwa się do odpowiedzialności i przerzuca winę na PS.
PS codziennie podaję wskazówki takie jak odinstaluj grę, odpalić konsole w trybie awaryjnym i odbudować bazę, odłączyć od prądu, przywrócić licencję.
W ciągu dalszym nic nie pomaga, tracę cierpliwość i nadzieję że będę mógł zagrać w grę za którą zapłaciłem. Tragedią....
- EA_Kuba2 years ago
Community Manager
Cześć wszystkim,
Niedawno została wydana aktualizacja gry EA SPORTS FC™ 25, zawierająca poprawkę mającą na celu rozwiązanie opisanego przez Was problemu.
Zaktualizujcie grę i dajcie nam znać o rezultatach.
Potwierdzam. Aktualizacja naprawiła błąd i już nie ma wyboru pełnej wersji, tylko od razu, standardowe menu. Brawo Kanada, po takim czasie 🙂
- Seko62 years agoRising Novice
U mnie po aktualizacji wszystko wróciło do normy. mogę w pełni korzystać z gry.
- 2 years ago
Potwierdzam, po aktualizacji gra wróciła do pełnej wersji i można cieszyć się grą.
- Seko62 years agoRising Novice
No nie wierzę. Dziś wjechała aktualizacja do EA Sports FC25 i dalej jest to co było. Ten sam problem z przejściem na pełną wersje gry. To jest jakiś żart.
- 2 years ago
Dokładnie ten sam problem to istna parodia co się tam odwala
Featured Places
FC 25 Problemy techniczne
Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 5 days agoCommunity Highlights
- Wojtula_217 months agoNew Novice
- EA_Kalina2 years ago
Community Manager
- EA_Kalina3 years ago
Community Manager