Forum Discussion
Nie mamy się co łudzić, znów pewnie czekają nas min. 2 tygodnie aż wyjdzie kolejny update. Problem w tym, że będą to już w sumie 2 miesiące bez możliwości gry w produkt za który zapłaciliśmy. Jaką EA proponuje rekompensatę?
Pisałem z nimi poprzez czat. Rozmawiał ze mną bot, który wskazał, że rekompensaty domagać się mogę jedynie poprzez sklep PS, także no to by było na tyle
- 8 months ago
I jak tam Kuba będzie robione coś z tą grą czy już sobie nie zagramy? Byśmy prosili o odpowiedź
- Seko68 months agoRising Novice
ja myślę że dopiero po nowym roku dostaniemy aktualizację
- 8 months ago@Seko6 jeśli wejdę tam przejdz na pelna wersję i wykupie to będzie działać?
nie mam pojęcia
- Jarecki44198 months agoNew Rookie
@eedbf573baa06270 napisał/a:
@Seko6jeśli wejdę tam przejdz na pelna wersję i wykupie to będzie działać?Dwa razy za tą samą grę będziesz płacił? Nie bądź naiwny
- 8 months ago
Jestem tak zdesperowany ze aż sam się zastanawiam czy drugi raz nie kupic. Ale niestety te złodzieje raczej nie oddadzą, a na aktualizacje bedziemy tygodnie czekac.
- 8 months ago
Niestety ale byłem zdesperowany i kupilem pelna wersje. Wszytsko dziala poprawnie. Po kontakcie z EA okazało się że w PS moje konto zakwalifikowane jest jako konto freetoplay. Będę domagał się zwrotu poniesionych kosztów w co wątpię ze sie uda. Ale przynajmniej mogę pograc akurat promocja za 140zl
@Teedy94 napisał/a:Niestety ale byłem zdesperowany i kupilem pelna wersje. Wszytsko dziala poprawnie. Po kontakcie z EA okazało się że w PS moje konto zakwalifikowane jest jako konto freetoplay. Będę domagał się zwrotu poniesionych kosztów w co wątpię ze sie uda. Ale przynajmniej mogę pograc akurat promocja za 140zl
Krótki masz lont kolego i na takich ludziach właśnie oni żerują. Ja nie zamierzam nic drugi raz kupować. mam ich gre, mam ją w bibliotece ps, grałem w nią miesiąc i nie akceptowalne jest dla mnie bym dwa razy za ten sam tytuł płacił. Niestety nasz jedyny kontakt z Kanada, czyt. Kuba ma * na nas, nic nie odpisuje i nie informuje, czy w ogóle co kolwiek zrobia. W mojej ocenie panie Kubo, to Twoim zadaniem powinno być dbanie o dobry kontakt z klientem i rozmowa z każdym z nas, wsłuchanie się w to jak chcemy rozwiązać sytuację, czy żądamy rekompensaty czy czego, a tu jest cisza. lagę kładziesz na nas Ty tak samo jak cały Twój team i to jest właśnie największy problem kanadyjczyków - brak szacunku do klienta. Miałem już nie kupować tej edycji, po doświadczeniach z poprzednią, ale zrobiłem to i to był błąd, niestety
- 8 months ago
Ja zakupiłem przed chwilą (23.12.2024) za 140zł i zmagam się z tym samym problemem co reszta. Mówię dam sobie szanse i dorosłem do tej gry w końcu, jednak problem nie tkwi we mnie. Idealnym logiem nie powinno być „EA” tylko „XD” brak słów. Czekam na rozwiązanie. Myślałem, że jak mam więcej wolnego czasu przez święta to sobie popykam, ale jednak nici.
@ajgor87 napisał/a:Ja zakupiłem przed chwilą (23.12.2024) za 140zł i zmagam się z tym samym problemem co reszta. Mówię dam sobie szanse i dorosłem do tej gry w końcu, jednak problem nie tkwi we mnie. Idealnym logiem nie powinno być „EA” tylko „XD” brak słów. Czekam na rozwiązanie. Myślałem, że jak mam więcej wolnego czasu przez święta to sobie popykam, ale jednak nici.
W jaki sposób zakupiłeś gre? Z drugiej ręki przez kod czy płytę/sklep ps?
- 1dominek8 months agoSeasoned Rookie
Chyba już w tym roku nie pogramy
- 1dominek8 months agoSeasoned Rookie
Ten support to dno, od miesiąca "pracują" nad małą łatką do gry. A odpowiedzi czy jakiegokolwiek update brak od ponad miesiąca
Na pierwszą łatkę też tyle czekaliśmy, ale mnie bardzo dziwi że wypuszczając standardową aktualizacje nie uwzględnili w niej tego buga. Wieje amatorką
About FC 25 Problemy techniczne
Community Highlights
Recent Discussions
- 2 days ago
- 4 days ago
- 5 days ago