Forum Discussion
Niestety ale byłem zdesperowany i kupilem pelna wersje. Wszytsko dziala poprawnie. Po kontakcie z EA okazało się że w PS moje konto zakwalifikowane jest jako konto freetoplay. Będę domagał się zwrotu poniesionych kosztów w co wątpię ze sie uda. Ale przynajmniej mogę pograc akurat promocja za 140zl
@Teedy94 napisał/a:Niestety ale byłem zdesperowany i kupilem pelna wersje. Wszytsko dziala poprawnie. Po kontakcie z EA okazało się że w PS moje konto zakwalifikowane jest jako konto freetoplay. Będę domagał się zwrotu poniesionych kosztów w co wątpię ze sie uda. Ale przynajmniej mogę pograc akurat promocja za 140zl
Krótki masz lont kolego i na takich ludziach właśnie oni żerują. Ja nie zamierzam nic drugi raz kupować. mam ich gre, mam ją w bibliotece ps, grałem w nią miesiąc i nie akceptowalne jest dla mnie bym dwa razy za ten sam tytuł płacił. Niestety nasz jedyny kontakt z Kanada, czyt. Kuba ma * na nas, nic nie odpisuje i nie informuje, czy w ogóle co kolwiek zrobia. W mojej ocenie panie Kubo, to Twoim zadaniem powinno być dbanie o dobry kontakt z klientem i rozmowa z każdym z nas, wsłuchanie się w to jak chcemy rozwiązać sytuację, czy żądamy rekompensaty czy czego, a tu jest cisza. lagę kładziesz na nas Ty tak samo jak cały Twój team i to jest właśnie największy problem kanadyjczyków - brak szacunku do klienta. Miałem już nie kupować tej edycji, po doświadczeniach z poprzednią, ale zrobiłem to i to był błąd, niestety
Featured Places
FC 25 Problemy techniczne
Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 9 hours agoCommunity Highlights
- Wojtula_217 months agoNew Novice
- EA_Kalina2 years ago
Community Manager
- EA_Kalina3 years ago
Community Manager