Forum Discussion
Ludzie kochani, no nie wierzę wjechała dziś aktualizacja do FC 25 i zgadnijcie co? a no wielkie NIC! dalej w menu jest opcja na przejście do pełnej wersji i aż kipie w środku.
Człowiek się łudził, że jednak coś z tego będzie, ale zupełnie niepotrzebnie 🙂 ja już wykonałem swój ruch i kliknąłem "Usuń" - nie ma sensu żeby mi miejsce zajmowało na dysku konsoli, radzę to samo 🙂
- 1dominek12 months agoSeasoned Rookie
Człowiek miał nadzieję ale sobie przypomniał że to EA. Ta sytuacja już się robi przykra i zniechęca do kupowania gier tej firmy. EA FC już na pewno będę się trzymać z daleka. Temat od miesiąca poruszany a ani Kuba ani Kalina nie dają żadnej informacji zwrotnej.
- EA_Kalina12 months ago
Community Manager
Obecnie trwają prace, aby umożliwić rozgrywkę wszystkim graczom, którzy doświadczają tych komplikacji. Jeśli pojawią się nowe informacje, poinformujemy Was o tym.
Dziękujemy za Waszą cierpliwość.
- Jarecki441912 months agoNew Rookie
A co z nami? co z tymi, którzy grać nie moga? Możemy liczyć na jakąś rekompensate? Zwrot pieniedzy etc?
Featured Places
FC 25 Problemy techniczne
Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 6 hours agoCommunity Highlights
- Wojtula_217 months agoNew Novice
- EA_Kalina2 years ago
Community Manager
- EA_Kalina3 years ago
Community Manager