Forum Discussion
Obecnie trwają prace, aby umożliwić rozgrywkę wszystkim graczom, którzy doświadczają tych komplikacji. Jeśli pojawią się nowe informacje, poinformujemy Was o tym.
Dziękujemy za Waszą cierpliwość.
A co z nami? co z tymi, którzy grać nie moga? Możemy liczyć na jakąś rekompensate? Zwrot pieniedzy etc?
- 7 months ago
I jak sprawa wygląda @EA_Kalina
- 1dominek7 months agoSeasoned Rookie
- Wątpię że doczekamy się szybkiej odpowiedzi ze strony EA, Kuba prawie 2 miesiące temu napisał że problem jest analizowany. I co? Nic jak w grę nie mogliśmy grać tak dalej nie możemy. Skargi były cały czas na tym wątku a odpowiedź, że coś z tym robią dostaliśmy dopiero kilka dni temu (po tym jak na innym wątku się upomniałem że od dłuższego czasu nie ma żadnej odpowiedzi na problem). Brawo EA! Oczywiście po tych prawie dwóch miesiącach bez możliwości grania w grę za którą wszyscy zapłaciliśmy nic się nie zmieniło, gdyż zamiast rozwiązania problemu, (KTÓRY BYŁ JUŻ NAPRAWIONY, ALE PONOWNIE SIE POJAWIŁ (EA to chyba jedyna firma, która baituje graczy nadzieja naprawienia czegoś))otrzymaliśmy tylko potwierdzenie że nad nim łaskawie pracują. Jeden słowem żałosne. Kolega wyżej pytał czy dostaniemy rekompensatę za brak możliwości grania przez tyle czasu, jestem święcie przekonany że dostaniemy przysłowiowe figi z makiem, po pierwszym naprawieniu błędu też nic nie dostaliśmy. Powtarzając, Ż E N A D A i jednocześnie nauczka, że hejt na tą firmę jest uzasadniony i nie warto jej dawać drugiej szansy. Mimo że to nic nie da oznaczę moderatorów 🙂
- @EA_Kalina
- @EA_Kuba
- martinra7 months agoNew Rookie
@EA_Kalina zareagowaliście momentalnie na mój wpis - w Waszej ocenie - niezgodny z regulaminem, w którym zasugerowałem w jaki sposób poszkodowani gracze mogą domagać się zwrotu pieniędzy za niedziałającą grę - szkoda, że z takim timingiem nie reagujecie na setki wiadomości graczy, którym gra nie działa od ponad 6-7 tygodni.
naprawcie ten błąd, bo zachowujecie się skandalicznie. Ludzie wydali ciężko zarobione pieniądze na grę, która od premiery nie działała przez miesiąc, a teraz od 6-7 tygodni. Czy to Waszym zdaniem jest normalne zachowanie wobec konsumenta?
Rozumiecie ten wymiar czasu? Przez 6-7 tygodni nie zrobiliście zupełnie nic, aby wywiązać się z warunków umowy. My zapłaciliśmy za grę, a Wy jej nam nie dostarczacie. Jawne oszustwo.
- EA_Kalina7 months ago
Community Manager
@martinra Dziękujemy za podzielenie się swoim uwagami.
Rozumiemy, że problem poruszony w tym wątku to problem, którego nie możecie rozwiązać samodzielnie. Niestety w tym przypadku, nasz zespół AHQ również nie ma możliwości udzielenia bezpośredniego rozwiązania np. poprzez przekazanie zaleceń technicznych. Przekazaliśmy jednak wszystkie informacje do odpowiednich zespołów, które pracują nad rozwiązaniem. Jak tylko otrzymamy dalsze aktualizacje, niezwłocznie Was o tym poinformujemy.
@EA_Kalina dziękuję za odpowiedź. Miejcie jednak na uwadze, że dla graczy grających w Ultimate Team ponad 12 tygodni bez gry to gigantyczna strata wzgledem innych uzytkownikow. Zanim nadgonimy stracony czas i odbudujemy sklady to bedziemy w kwietniu, gdzie gra zaczyna mowiac kolokwialnie wymierac.
zachowajcie sie fair i dajcie tym poszkodowanym jakas rekompensate, w fifapointsach albo paczkach, zebysmy mogli odbudowac swoje drużyny, nadgonić stracony czas i rywalizowac na normalnych warunkach z innymi. Doskonale wiecie, ze 10-12 tygodni bez gry to wiecznosc przy cotygodniowych eventach. Dajcie nam jeszcze pocieszyc sie ta gra…
bede bardzo wdzieczny o przekazanie tej prosby rowniez do odpowiednich osob/dzialu
@EA_Kalina Według was informacje do "odpowiednich zespołów" były przesłane już ponad miesiąc temu. Zrobili coś z tym? Prosimy o odpowiedni update, a nie o standardowe odpowiedzi udzielane graczom, którym się rozdzielczość w grze zmienia Xd. Szanujmy się.
Sytuacja z tym problemem sięga już dna. Support nic nie pomaga, jedynie mówi że sytuacja jest opracowywana. Ile w tym mamy potwierdzenia? Zero!
Wątpię żeby tak wielka firma jak EA nie potrafiła naprawić tak małego błędu. Nie wiem na kogo winę obarczać, support, który do porządku tego zgłosić nie potrafi i w niczym nie pomaga, czy na "odpowiednie zespoły", które od prawie dwóch miesięcy nie potrafią wypuścić odpowiedniej łatki do gry. Żadna szanująca się firma z grami nie pozwoliłaby żeby jej produkt przez tyle czasu nie działał, EA bardzo negatywnie mnie zniesmaczyło tą sytuacją. Śmiech na sali
Zgłosiłem problem na angielskim forum, może tam będzie ktoś w stanie pomóc 🙂
https://answers.ea.com/t5/Technical-Issues/Can-not-het-into-EAFC25/m-p/14402196#M31879
- Jarecki44197 months agoNew Rookie
W jaki sposób mogę zgłosić się po zwrot pieniędzy za zakupiony produkt, który nie działa? Nadmieniam, że inaczej niz przez rozmowę z chat botem?
Odpowiem za nich, bo pewnie prędko od supportu nie usłyszymy,, zwrotu nie dostaniemy, gry nie dostaniemy (ewentualnie w ostatnich miesiącach przed premierą następnej odsłony)
🙂
Tragedia
- Arivald_XD7 months agoNew Novice
Dla mnie to jakaś kpina, że przez tyle czasu nie można zagrać w grę. Chcę odzyskać pieniądze skoro kupiłem grę i nie mogę w nią zagrać. Niech moderatorzy napiszą co trzeba zrobić żeby uzyskać zwrot pieniędzy za zakup.
@EA_Kalina - minął tydzień od naszej rozmowy i zapewnienia, że sprawa została przekazana dalej.
Poprosimy o update, jakie działania zostały poczynione i na jakim etapie jest sprawa, a co najważniejsze KIEDY UZYSKAMY DOSTĘP DO GRY?
TOTY przeleciało nam koło nosa…
@EA_Kalina Ja bym poprosił o instrukcję, jak odzyskać pieniądze za niedziałający produkt. To co wyprawiacie to kpina i plucie ludziom jawnie w twarz. Ja już nie chce tej gry proszę o zwrot pieniędzy.
- 7 months ago
Jesteśmy bardzo rozgoryczeni tą sytuacją @beakalina
- rnm00002032325187 months agoNew Novice
Bardzo dobrze Panie @EA_Kalina! Niech to będzie kara dla tych co kupują gowniana konsole. 👿
na X boxie pięknie śmiga, gra miodzio 🥳 właśnie wpadły nowe TOTy, Salah 99 😎
@1dominek napisał/a:@kutashi co
Zostawmy gościa w spokoju, to pewnie jakiś rezydent Choroszczy z wodogłowiem co mu źle leki dobrali.
- @Arivald_XD
- @EA_Kalina
- Sytuacja jest tak tragiczna, że aż inni gracze się z nas śmieją, że nie możemy grać. Masakra.
@EA_Kalina rozumiem, że masz niewdzięczną rolę - moderujesz forum i nie odpowiadasz za te błędy. I osobiście, personalnie nie mam do Ciebie żadnych pretensji.
Chciałbym jednak, aby ta komunikacja była czasem obustronna. Jesteśmy pozostawieni sami sobie z nadzieją każdego dnia, że gra zadziała, bo o niczym nas nie informujecie.
Czy z szacunku do nas, do wydanych pieniędzy, możecie nas chociaż poinformować o postępach/prognozach?
- Jarecki44197 months agoNew Rookie
I jak tam i ej cyny gejm? Kiedy odzyskamy dostęp do gry? Ktoś mi może wskazać gdzie mogę domagać się zwrotu kosztów zakupu gry?
About FC 25 Problemy techniczne
Community Highlights
Recent Discussions
- 2 days ago
- 3 days ago
- 3 days ago