Forum Discussion
@EA_Kalina Według was informacje do "odpowiednich zespołów" były przesłane już ponad miesiąc temu. Zrobili coś z tym? Prosimy o odpowiedni update, a nie o standardowe odpowiedzi udzielane graczom, którym się rozdzielczość w grze zmienia Xd. Szanujmy się.
Sytuacja z tym problemem sięga już dna. Support nic nie pomaga, jedynie mówi że sytuacja jest opracowywana. Ile w tym mamy potwierdzenia? Zero!
Wątpię żeby tak wielka firma jak EA nie potrafiła naprawić tak małego błędu. Nie wiem na kogo winę obarczać, support, który do porządku tego zgłosić nie potrafi i w niczym nie pomaga, czy na "odpowiednie zespoły", które od prawie dwóch miesięcy nie potrafią wypuścić odpowiedniej łatki do gry. Żadna szanująca się firma z grami nie pozwoliłaby żeby jej produkt przez tyle czasu nie działał, EA bardzo negatywnie mnie zniesmaczyło tą sytuacją. Śmiech na sali
Zgłosiłem problem na angielskim forum, może tam będzie ktoś w stanie pomóc 🙂
https://answers.ea.com/t5/Technical-Issues/Can-not-het-into-EAFC25/m-p/14402196#M31879
Featured Places
FC 25 Problemy techniczne
Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 2 days agoCommunity Highlights
- Wojtula_217 months agoNew Novice
- EA_Kalina2 years ago
Community Manager
- EA_Kalina3 years ago
Community Manager