Forum Discussion
@martinra Dziękujemy za podzielenie się swoim uwagami.
Rozumiemy, że problem poruszony w tym wątku to problem, którego nie możecie rozwiązać samodzielnie. Niestety w tym przypadku, nasz zespół AHQ również nie ma możliwości udzielenia bezpośredniego rozwiązania np. poprzez przekazanie zaleceń technicznych. Przekazaliśmy jednak wszystkie informacje do odpowiednich zespołów, które pracują nad rozwiązaniem. Jak tylko otrzymamy dalsze aktualizacje, niezwłocznie Was o tym poinformujemy.
W jaki sposób mogę zgłosić się po zwrot pieniędzy za zakupiony produkt, który nie działa? Nadmieniam, że inaczej niz przez rozmowę z chat botem?
- 1dominek11 months agoSeasoned Rookie
Odpowiem za nich, bo pewnie prędko od supportu nie usłyszymy,, zwrotu nie dostaniemy, gry nie dostaniemy (ewentualnie w ostatnich miesiącach przed premierą następnej odsłony)
🙂
Tragedia
- Arivald_XD11 months agoNew Novice
Dla mnie to jakaś kpina, że przez tyle czasu nie można zagrać w grę. Chcę odzyskać pieniądze skoro kupiłem grę i nie mogę w nią zagrać. Niech moderatorzy napiszą co trzeba zrobić żeby uzyskać zwrot pieniędzy za zakup.
- martinra11 months agoNew Rookie
@EA_Kalina - minął tydzień od naszej rozmowy i zapewnienia, że sprawa została przekazana dalej.
Poprosimy o update, jakie działania zostały poczynione i na jakim etapie jest sprawa, a co najważniejsze KIEDY UZYSKAMY DOSTĘP DO GRY?
TOTY przeleciało nam koło nosa…
@EA_Kalina Ja bym poprosił o instrukcję, jak odzyskać pieniądze za niedziałający produkt. To co wyprawiacie to kpina i plucie ludziom jawnie w twarz. Ja już nie chce tej gry proszę o zwrot pieniędzy.
- 11 months ago
Jesteśmy bardzo rozgoryczeni tą sytuacją @beakalina
- rnm000020323251811 months agoNew Novice
Bardzo dobrze Panie @EA_Kalina! Niech to będzie kara dla tych co kupują gowniana konsole. 👿
na X boxie pięknie śmiga, gra miodzio 🥳 właśnie wpadły nowe TOTy, Salah 99 😎
@1dominek napisał/a:@kutashi co
Zostawmy gościa w spokoju, to pewnie jakiś rezydent Choroszczy z wodogłowiem co mu źle leki dobrali.
- 1dominek11 months agoSeasoned Rookie
- @Arivald_XD
- @EA_Kalina
- Sytuacja jest tak tragiczna, że aż inni gracze się z nas śmieją, że nie możemy grać. Masakra.
- martinra11 months agoNew Rookie
@EA_Kalina rozumiem, że masz niewdzięczną rolę - moderujesz forum i nie odpowiadasz za te błędy. I osobiście, personalnie nie mam do Ciebie żadnych pretensji.
Chciałbym jednak, aby ta komunikacja była czasem obustronna. Jesteśmy pozostawieni sami sobie z nadzieją każdego dnia, że gra zadziała, bo o niczym nas nie informujecie.
Czy z szacunku do nas, do wydanych pieniędzy, możecie nas chociaż poinformować o postępach/prognozach?
- Jarecki441911 months agoNew Rookie
I jak tam i ej cyny gejm? Kiedy odzyskamy dostęp do gry? Ktoś mi może wskazać gdzie mogę domagać się zwrotu kosztów zakupu gry?
Featured Places
FC 25 Problemy techniczne
Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 3 days agoCommunity Highlights
- Wojtula_217 months agoNew Novice
- EA_Kalina2 years ago
Community Manager
- EA_Kalina3 years ago
Community Manager