Forum Discussion
150 Replies
- rnm00002032325183 months agoNew Novice
Dzień dobry, nie wiem gdzie umieścić ten temat to sprubuje tutaj. Wczoraj dostałem paczke darmowa od EA przy otwarciu wpadła mi karta mbappe, mój kolega też dostal wczoraj darmową paczkę tylko jemu się wylosował Cold Palmer . Obaj mamy xboxy. Czy to normalne tez kturyś z was dostał? Sorki za jakosc ale robiłem zdjęcie telefonem na szybko
- 1dominek3 months agoSeasoned Rookie
Do rnm0000203232518 zwracam się z prośbą o odłożenie pada, przeczytanie słownika ortograficznego i posiadanie więcej niż 90 iq.
Do EA_Kalina zwracam się z prośbą o odpisanie a nie ignorowanie tematu
- Jarecki44193 months agoNew Rookie
I jak tam i ej cyny gejm? Kiedy odzyskamy dostęp do gry? Ktoś mi może wskazać gdzie mogę domagać się zwrotu kosztów zakupu gry?
- martinra3 months agoNew Rookie
15 tydzien bez dostepu do gry :) well done EA
EA_Kalina - jak w skali od 1-10 oceniasz swoje kompetencje do wykonywania tego zawodu?
- Arivald_XD3 months agoNew Novice
EA_KubaOd Kaliny nie uzyskamy odpowiedzi, to może chociaż Ty nam tutaj powiesz, kiedy będziemy mieli dostęp do gry, albo chociaż jak dokonać zwrotu za niedziałający produkt.
Panowie kiedyś ktoś napisał wyżej, że to jest sprawa dla UOKiKu i jeżeli by się skrzyknęło kilka osób to można to zgłosić, bo firma sobie robi z nas jaja i pluje nam na łby, a ignorowanie wiadomości przez EA_Kalina to ewidentnie potwierdza. Bo jeżeli tak podchodzą pracownicy to o czym ma to świadczyć? A no o tym, że polityka firmy jest antykonsumencka. Dałeś hajs i pal wrota, nic nam nie zrobisz. Trzeba to piętnować, robić screeny i gdzieś poprostu wrzucić. Już mi się nie chce pisać więcej, bo cisna mi się gorsze słowa na język.
Jestem za, żeby to gdzieś zgłosić, ale obstawiam, że nic z tym nie zrobią bo grę nie kupujemy bezpośrednio z ps store.
Kalina mimo aktywności i oznaczeń ewidentnie ignoruje temat. Kuba nie jest już zbytnio aktywny. Teraz widać na ich profilach kiedy dodali ostatni komentarz :)
Może EA_Pulsar coś pomoże?
Gra 5 miesięcy na rynku, z czego działała góra 2-3 tygodnie, szczyt chamstwa
- rnm00002032325183 months agoNew Novice
1dominekAaaaaa ja przynajmniej mam po czym odłorzyć XD bo widzę że tutaj nic się nie zmienia jak u Rycha Peji.
Panowie gramy wieczorem jakiś meczyk kurde ten? XD - rnm00002032325183 months agoNew Novice
Siemanko, Panowie co myślicie o takim składzie? Wiem, Theo jedynie złoty, ale to kocur w tej odsłonie. Wymieniłbym jedynie Adama Traore, jakieś pomysły i propozycje na dobrego PP? Jakie macie doświadczenia, podzielcie się. Pozdrawiam braci po padzie
2/10 ragebait
About FC 25 Problemy techniczne
Community Highlights
- EA_Kalina8 months ago
Community Manager
Recent Discussions
Serwery
Solved46 minutes agoProblemy techniczne
Solved3 hours ago- 4 hours ago
- 5 hours ago
- 6 hours ago