Forum Discussion
150 Replies
- rnm00002032325186 months agoNew Novice
Domino w tym samym czasie…
- 1dominek6 months agoSeasoned Rookie
Kutashi w tym samym czasie na lewo
- 1dominek6 months agoSeasoned Rookie
Mija kolejne 10 dni od waszej ostatniej odpowiedzi i zero progresu. Mimo waszej aktywności na forum zero odpowiedzi. Prosiłbym o jakiś update. Sprawa żałosna
- martinra6 months agoNew Rookie
EA_KalinaEA_Kuba - mija nam 16 tydzień - gra nadal nie działa :) Od połowy października nie mogę grać w grę - czy naprawicie kiedyś ten błąd lub po prostu po ludzku powiecie nam jak odzyskać kasę?
Przecież to jest ewidnetny błąd wynikający z wypuszczenia SHOWCASE - obie gry się na siebie nakładają u osób, które mają EA FC z reedem code. Nie trzeba być wybitną postacią, żeby to wykminić. Nie możecie wziąć i tego naprawić?
Jaki jest status zgłoszeń? Czy jest jakiś feedback od mądrych głów z działu technicznego? Jakie informacje zwrotne otrzymaliście? - rnm00002032325186 months agoNew Novice
Panowie ja to nawet wam współczuję i mówię to poważnie. Pomimo, że gra mi działa (Xbox) to praktyce w ogóle nie gram, głównie dlatego że zakupiłem ją z myślą o trybie współpracy ze znajomym, który niestety kupił sobie te drukarkę hp produkowana japońskimi zdziczałymi łapami, po tym jak wszyscy po udanej robocie popełnili honorowe bukkake. Drugim czynnikiem jest ten gameplay antydefensywny i antyczłowieczy.
Plusem całej sytuacji jest to, że akurat w momencie decyzji o zakupie byłem na dłużnym wyjeździe w Indiach i tam okazało się, że gra kosztowała jakieś śmieszne pieniądze w przeliczeniu na złotówki. - martinra6 months agoNew Rookie
EA_KalinaEA_Kubaale Wy nas lekceważycie :))
17 tydzień bez dostępu do gry, 0 pomocy z Waszej strony, 0 update, 0 informacji, 0 feedbacku. zero.
ZERO
Z-E-R-O
przez 17 tygodni nie zrobiliscie nic, aby rozwiazac swoj blad. Mysle ze to jasna odpowiedz gdzie macie swoich klientow - nawet nie musze pisac tego slowa. Żenada.
i szczerze watpie, ze zglosiliscie to gdziekolwiek.
- martinra6 months agoNew Rookie
- martinra5 months agoNew Rookie
21 tydzień bez dostępu do gry :) za moment będzie pół roku. Jakby co, nie chcę już informacji jak wygląda sytuacja z naprawianiem błędu - i tak nie pomożecie.
- martinra5 months agoNew Rookie
EA_Kalinaszkoda, że odpisałaś wyłącznie, gdy napisałem gdzie należy tę sprawę zgłosić, do jakich organów. Zasłaniając się regulaminem, usunęłaś mój post. Od tej pory 0 kontaktu z Wami! 0 zainteresowania się problemem, 0 update jak wygląda sytuacja, brak dostępu do gry od 21 tygodni!!! 0 rekompensaty, 0 rozwiązań.
zarobiliście kasę na gierce i od tej pory współpraca na linii klient - EA Sports jest zakończona. Brawo dla Was :) macie nas głęboko w (gdzie dopowiedz sobie sama)
- martinra4 months agoNew Rookie
25 tygodni, gra nadal nie dziala.
EA_Kalina jaka rekompensate za to otrzymam? Umiesz odpisywac ludziom? Zdeklarowalas sie ze zglosisz problem to pokaz ze jestes slowna i odpisz jaki jest stan. Wez odpowiedzialnosc za swoje slowa
About FC 25 Problemy techniczne
Community Highlights
Recent Discussions
- 2 days ago
- 4 days ago
- 6 days ago