Forum Discussion
150 Replies
- 1dominek7 months agoSeasoned Rookie
- @Arivald_XD
- @EA_Kalina
- Sytuacja jest tak tragiczna, że aż inni gracze się z nas śmieją, że nie możemy grać. Masakra.
- martinra7 months agoNew Rookie
@EA_Kalina rozumiem, że masz niewdzięczną rolę - moderujesz forum i nie odpowiadasz za te błędy. I osobiście, personalnie nie mam do Ciebie żadnych pretensji.
Chciałbym jednak, aby ta komunikacja była czasem obustronna. Jesteśmy pozostawieni sami sobie z nadzieją każdego dnia, że gra zadziała, bo o niczym nas nie informujecie.
Czy z szacunku do nas, do wydanych pieniędzy, możecie nas chociaż poinformować o postępach/prognozach?
Nowe forum wróciło a błąd nadal pozostał, mimo próśb graczy nie odpowiadacie na nasze problemy, rozumiem że hq przerzuciło się na fora ale od 2 tygodni nie mamy żadnej odpowiedzi na nasz problem, a problem nadal nie został rozwiązany
- GOD_Ka1olsko7 months agoNewcomer
Witam mam problem gdyż nie pokazuje mi postepu do przepustki sezonowej po włączeniu fc 25
EA_Kalinarozpoczynamy 14 tydzień bez dostępu do gry, bez jakiejkolwiek informacji od Was, bez jakiejkolwiek reakcji ze strony działu technicznego.
Szkoda, że nas tak bardzo nie szanujecie, naszych pieniędzy, które zapłaciliśmy. Gra mimo setek zgłoszeń nie została naprawiona i osoby, które instalowały ją przez reedem code do dziś nie mogą w nią zagrać.
0 update, 0 informacji. Po prostu nas olewacie i udajecie, że wszystko jest ok.
- EA_Kalina7 months ago
Community Manager
Przekazaliśmy Wasze zgłoszenia naszemu zespołowi do zbadania. Jeśli jeszcze ktoś z was jest dotknięty problemem, prosimy o podanie swoich danych:
Nazwa użytkownika:
Platforma:
Posiadana wersja gry (pobranie cyfrowe, wersja pudełkowa):
Sklep:Słyszeliśmy również, że innym graczom udało się rozwiązać ten problem poprzez przywrócenie licencji PlayStation.
Oto kilka instrukcji z oficjalnej strony PlayStation:
https://www.playstation.com/pl-pl/support/games/troubleshoot-downloaded-playstation-game/Spróbujcie i dajcie nam znać, jak sobie radzicie!
Dostaliście już jakąś informację zwrotną? Mówiłaś że przekazałas problem już dosyć dawno temu. Przywrócenie licencji to pierwsza rzecz którą zrobiłem, nie pomogło
- Arivald_XD7 months agoNew Novice
Przecież mialy być już dawno informacje przekazane zespołom? To jak z tym jest, kolejna aktualizacja i kolejny raz nie działa. Mam wersję na ps5, zakupiłem od kolegi wersję cyfrową, w postaci kodu. Ale co to zmieni? Nazwę użytkownika mam w nicku. Czekam na informacje zwrotną.
O lol,EA_Kalina dopiero teraz poszlo zgloszenie? 🤣🤣🤣
tak, przywrocenie licencji klikam kazdego dnia, od ponad 3 miesiecy………. Jeszcze nie zadzialalo, ale moze do sierpnia cos ruszy? :))))))))))
ogolnie dziekuje Wam za proby pomocy, jestescie super firma, genialnie rozwiazujecie problemy. Sky is the limit w dzialaniu. Blyskawicznie naprawiacie swoje bledy, jestescie bardzo kompetentnymi ludzmi. Jeszcze raz dziekuje!
Da się zgłosić sytuację do osoby która jest nad tobą? Twoja obsługa to też czysta ignorancja, odpowiadacie tylko na problemy najprostsze do rozwiązania, inne ignorujecie. Tutaj problem trwa już dobre kilka tygodni, może i miesięcy i ciągle dostajemy te same wiadomości. Na twoją odpowiedź czekaliśmy ponad 14 dni i zrobiłaś praktycznie kopiuj wklej. Pytasz o podstawowe rzeczy, które były już tu udzielane i piszesz żeby przywrócić licencję gdzie nikt tu nie pisał że to pomaga.
Jestem w 90 procentach przekonany że twoje wypowiedzi to kopiuj wklej z innego języka, na innych językach odpowiadają te same osoby.
Da się gdzieś wysłać skargę na twoją marną pomoc?
Da się skontaktować z kimś kto rzeczywiście zna się na rzeczy i jest w stanie pomóc?
Prosiłbym o rzeczywistą odpowiedź, nie o to co już znamy (ignorowanie i kopiuj wklej)
About FC 25 Problemy techniczne
Community Highlights
Recent Discussions
- 2 days ago
- 4 days ago
- 5 days ago