Forum Discussion

kacpvyy's avatar
kacpvyy
Seasoned Newcomer
3 months ago
Solved

Rozbudowa TOTS 92+ do wyboru

Zrobiłem rozbudowe dokładnie tą o której napisałem w temacie i było napisane że nagroda będzie wymienna jak sie okazało nagroda była niewymienna przez co zostałem oszukany 

• Cześć wszystkim. Dzięki za waszą cierpliwość, podczas gdy nasz zespół pracował nad rozwiązaniem tego problemu. Chciałem potwierdzić, że wszyscy uprawnieni gracze powinni już otrzymać rekompensatę w grze.

Dziękujemy za wsparcie.

6 Replies

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Cześć wszystkim. Dzięki za waszą cierpliwość, podczas gdy nasz zespół pracował nad rozwiązaniem tego problemu. Chciałem potwierdzić, że wszyscy uprawnieni gracze powinni już otrzymać rekompensatę w grze.

Dziękujemy za wsparcie.

• lary87's avatar
    lary87
    Newcomer
    3 months ago

Mam to samo, dostałem niewymienną kartę.

• Zrobiłem sbc z wymiennym totsem 92+. Po odebraniu gracza okazało sie ze tots jest niewymienny mimo ze widniała informacja o tym że jest wymienny. Proszę o pomoc

• Po wykonaniu zadania WBS opisanego jako- "Wymienna dowolna TOTS 92+ do wyboru"

dostałem kartę, która jest niewymienna. 

Kiedy mogę spodziewać się poprawnej nagrody za zadanie?

• W SBC pisze że wymienny dowolny tots 92+ a dostałem kartę niewymienną 

• przepraszam ale gdy otworzyłem wymiennego picka z totsem to gdy otworzyłem to tots był niewymienny. Proszę o pomoc 

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,638 PostsLatest Activity: 43 minutes ago