kaczka3231New Novice9 months agoRynek transferowy Witam posiadam taką rzecz że nie mogę odblokować rynku ponieważ piszę mi żeby wykonać podstawy UT Sam nie mam zielonego pojęcia co mogę zrobić
Featured PlacesFC 25 Problemy techniczne Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 2 days ago1,699 Posts
FC 25 Problemy techniczne Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 2 days ago1,699 Posts
Community HighlightsSecurity ViolationEA SPORTS FC™ 25 - poradnik techniczny (PC) ⚠🔧🧰Jak poprawić połączenie w EA SPORTS FC™
Recent DiscussionsProblem z FC 25 rivals i graniem online Chcąc włączyć mecze online lub division rivals wyskakuje mi informacje że muszę zakupić PS plus mimo iż mam wykupiona subskrycje . Jak rozwiązać ten problem ? nie mozna uruchomic gry dzien dobry bardoz prosze o pomoc Mam problem z uruchomieniem gry Ea Sports FC25. Próbując ja uruchomić wyświetla mi się napis "Nie udało się uruchomić gry Wystąpił błąd, który uniemożliwił uruchom...Rozłącza ciągle z serwerami EA W trakcie nawiązywania połączenia z innymi użytkownikami dostaje błąd o rozłączaniu z serwerami EA. M. Raz udało mnie się wejść do gry, ale pożałowałem. Wywaliło mi błąd połączenia z serwerem po wygr...Znikające Punkty Sezonu Witam. Zrobiłem zadania Finału Ultimate Team 25, odebrałem kilka nagród na raz i wyświetlił mi się komunikat o tym, że nie mogę w tym dniu zdobyć więcej punktów SP i przez to nie mogę odebrać nagród...Ea Fc25 - Problem z odpaleniem Witam. Mam problem z odpaleniem Fc25. Mianowicie gdy odpalam grę czy to przez EaApp czy też metodą tradycyjną wyskakuje logo gry, gra się ładuje, anticheat itp. i pojawia się czarne tło, po czym wywa...