kaczka3231New Novice9 months agoRynek transferowy Witam posiadam taką rzecz że nie mogę odblokować rynku ponieważ piszę mi żeby wykonać podstawy UT Sam nie mam zielonego pojęcia co mogę zrobić
Featured PlacesFC 25 Problemy techniczne Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 8 hours ago1,701 Posts
FC 25 Problemy techniczne Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 8 hours ago1,701 Posts
Community HighlightsSecurity ViolationEA SPORTS FC™ 25 - poradnik techniczny (PC) ⚠🔧🧰Jak poprawić połączenie w EA SPORTS FC™
Recent DiscussionsPRE SALE REWARDS Jak odebrac przedsprzedazowa zawartosc w ea sports fc 25 poniewaz zrealizowalem kod i nie otrzymałem zawartosci w ultimate o co chodzi Jak poprawić połączenie w EA SPORTS FC™ Mamy dla Was zestaw informaci, które pomogą Wam przygotować się do gry online w EA SPORTS FC™. RAPORTY Z MECZY ONLINE MONITOROWANIE STANU POŁĄCZENIA JAK SPRAWDZIĆ STATUS SERWERÓ...FC 25 PC - suttering Witam mam problem z nowa FIFA, przy podaniach szybszych lub przemieszczaniu się piłkarze odczuwam suttering na monitorze co wpływa na rozgrywkę próbowałem już tylu opcji i nic nie pomaga. Dodam na do...Brak polaczenia z serwerem. Wyskakuje mi komunikat , gdy chce doloaczyc do Mistrzostw UT. Blad polaczenia z serwerami. Chociaz zresetowalem router. Dalrj jest ten sam probelm. Kolejny problem mam taki , podczas gry Wyskakuje m...Problem z FC 25 rivals i graniem online Chcąc włączyć mecze online lub division rivals wyskakuje mi informacje że muszę zakupić PS plus mimo iż mam wykupiona subskrycje . Jak rozwiązać ten problem ?