1 year ago
Rynek
po 4 dniach regularnej gry dalej nie mam dostepu do rynku w fifie ktos wie jak to ogarnac? mam napisane zeby zrobic podstawy, mam zrobione 5 grup z tego sbc a inni po 1 juz mieli dostep
po 4 dniach regularnej gry dalej nie mam dostepu do rynku w fifie ktos wie jak to ogarnac? mam napisane zeby zrobic podstawy, mam zrobione 5 grup z tego sbc a inni po 1 juz mieli dostep
Hej @PALENOLENOO
Odblokowanie rynku w aplikacji Web app i Companion app jest automatyczne i nie można go manualnie odblokować. Jedynym sposobem na jego odblokowanie jest kontynuowanie normalnej gry w EA FC 25 i przestrzeganie jej zasad. Po pewnym czasie rynek zostanie odblokowany.
no rzecz w tym ze to nie chodzi o odblokowanie rynku w aplikacji tylko w grze, bo nawet tam jest zablokowany co uniemozliwia gre
Dzięki za odpowiedź @PALENOLENOO
Czy możesz proszę przesłać nam zrzut ekranu, który pokazywałby opisany przez Ciebie problem?
@EA_Kuba Mam napisane takie cos a mam zrobione nawet 5 tych podstaw a moi znajomi maja zrobione tylko pierwsze i maja dostep do rynku
nie wiem czy to wazne ale dodam jeszcze ze konto zalozylem 6 dni temu
Hej @PALENOLENOO
Dzięki za odpowiedź i przesłany zrzut.
Musisz rozegrać mecze w dostępnych w grze trybach by uzyskać nagrody, dzięki którym będziesz mógł dokończyć zadanie.