Forum Discussion
@EA_Kuba widać, że odpisujecie wolno bo wolno ale odpisujecie. Nikomu nie odpowiadacie na pytania tylko prosicie o parametry PC, jakies configi czy inne.
Sprawa jest prosta, po patchu gra zaczela chodzic tak, że wielu graczy przestalo grac w tym ja bo po 1 nie ma przyjemnosci z gry, a po 2 nie jestem w stanie wygrac z osobami slabszymi ode mnie ze wqzgledu na scinianie gry. Od czegos tu jestescie, nie od klepania tych samych rzeczy kazdemu w kolo tylko ma to byuc support.
Dowiedzcie sie czy i kiedy ktos sie tym zajmie, a jesli juz to zrobiliscie to powiedzcie to graczom, ktorzy czekaja na jakiekolwiek informacje...
To jest wyrazny brak szacunku wobec nas
To nie jest ani problem Twojego PC'ta ani problem z prockiem, problem wystepuje bo szanowne EA ma NAS GRACZY, którzy wydaja ciezko zarobione siano na gre, fc points czy cokolwiek innego zwiazane z ich uslugami, a dostajemy * w worku rok do roku. Dziesiatki tysiecy graczy ma ten problem a oni maja *, w zeszlym roku byl ten sam problem, nie dalo sie grac przez dobre 3-4 dni. Jak zmiana kodu gry moze wplynac na spadki fps i zuzywanie procka na poziomie 15 odpalonych gierek u TYSIECY GRACZY?
Nie dostaniesz odpowiedzi, ja zamowilem wczoraj PS5 i od tego czasu bede gral na PS5 bo zero przyjemnosci z grania przeciwko cheaterom i gry na 35fps i 100% zuzyciu procka.
About FC 25 Problemy techniczne
Community Highlights
Recent Discussions
- 12 minutes ago
- 51 minutes ago
- 52 minutes ago
- 4 hours ago
- 4 hours ago