Forum Discussion
Wymyśliłeś coś? Wczoraj kupiony nowy laptop i to samo? Może karta 4060 jest jakaś wadliwa do Fify...już zgłupiałem i myślę czy oddawać lapka bo ma jakąś wadę czy o co chodzi
ja od 2tyg nie moge w to grać nie ważne na jakich ustawieniach nieważne jaka wersja sterownika używałem ddu ale i tak nic więc proponuje to sprzedać chyba że można poczekać na jakąś łatke ale nwm czy coś to pomoże
- Helmansik886 months agoNew Rookie@Barmanversiontwo Mistrzu ja testowałem z 10 sterowników.. , dziesiątki kombinacji w ustawieniach nvidia, Instalowalem windowsa 10,11 i dalej nic gra pokazuje 120 fps a przycina jakby miala 20
- 6 months ago
Nie wiem jest to mega irytujące, wszyscy z tą samą karta mają ten sam problem. Więc wniosek jest jeden, jest to irytujące bo EA wie o tym problemie ale nic z tym nie robi...
- 6 months ago
Nic wam narazie nie da zmienianie ustawień bo problem jest ewidentnie po stronie ea.Mi przed aktualizacja we wtorek wszystko działalo normlnie a po tej aktualizacji nie da się grać.Opóźnienie,zawodnicy jak muły,odbiór i przecięcie piłki nie istnieja.Jednym słowem narazie nie da się grać normalnie.Najlepsze jest to że śledze te fora i jeszce nie widziałem żadnej odpowiedzi ze strony ea nawet żaden admin się nie odezwał masakra...
About FC 25 Problemy techniczne
Community Highlights
- EA_Kalina8 months ago
Community Manager
Recent Discussions
- 9 minutes ago
- 28 minutes ago
- 2 hours ago
- 3 hours ago