Forum Discussion
CZY KTORYŚ Z ADMINÓW JEST CHOCIAŻ W STANIE SIĘ USTOSUNKOWAĆ DO TEGO CO SIĘ DZIEJE Z TĄ GRĄ. EWIDENTNIE NA PC GRA NIE JEST Z OPTYMALIZOWANA. NA ZWROT HAJSU NIE MA CO LICZYĆ JESLI CHODZI O GRANIE IDZIE ZROBIĆ ABY GRA BYŁA PŁYNNA BO WYSTARCZY ZABLOKOWAĆ GRĘ NA 60 FPS ALE WYSTĘPUJE OPÓZNIENIE WIDOCZNE GOŁYM OKIEM. ŻADNE Z USTAWIEŃ CO SĄ OPISANE TU NA FORUM, YT, CZY REDDIT NIE DZIAŁA... TESTOWANA NA WINDOWS 11 czy 10 oraz z wieloma wersjami sterownika nvidia. PO PROSTU CO MY GRACZE MAMY W TYM MOMENCIE ZROBIĆ BO JA OSOBISCIE CZUJE SIĘ OKRADZIONY OD DWÓCH TYGODNI ZAMIAST CZERPAĆ RADOSC Z GRY TO WALCZĘ Z USTAWIENIAMI... JESLI MACIE TO SAMO PODKRĘCAJCIE TEN TOPIC MOZE GO WRESZCIE KTOŚ ZAUWAZY I SIĘ USTOSUNKUJE
- 4 months ago
Ja czekam jeszcze pare dni jak tego nie naprawią to już tego ścierwa nigdy nie kupie.Śmiechu warte komp za 10 tys. gdzie każda inna gra śmiga płynnie a ea fc oczywiście spier... jak zawsze optymalizcja gry leży.Najlepsze jest to że nie ma żadnego odzewu ze strony ea dla graczy pc mają to w *.Wyje..aliśmy po 300 zł i dziękuje.Żeby ta firma upadła życze im tego
- 3 months ago
Nie ma szans ze to ogarną jak nie zrobili tego do tej pory, to jest jakaś abstrakcja że nic sie z tym nie da zrobić. Ea jak zwykle kompy ma gdzies... Człowiek nawet normalnie w gre sobie nie moze pograc
- 3 months ago
Pytałem na zagranicznym forum i inni też tak mają. A więc pozostaje nam czekać na aktualizację i mieć nadzieję że ona coś poprawi . Jak nie no to cóż, gra do kosza i wyjdzie na to że 300 zł poszło aby pograć jakieś 3 tyg xD
- 3 months ago
Niestety, ta imitacja gry piłkarskiej (FC25) nie działa na PC. Płynność rozgrywki dramatyczna. Próbowałem już wszystkiego. Tylko czekać aż zlitują się i wrzucą aktualizację, aczkolwiek wątpię. Granie na PC umiera.
About FC 25 Problemy techniczne
Recent Discussions
- 5 hours ago
- 21 hours ago